woonexpeditie-almere-city-marketing

WoonExpeditie Almere

Gemeente Almere en Almere City Marketing organiseren 1 á 2 keer per jaar de WoonExpeditie. Bij dit evenement vallen de Landelijke Nieuwbouwdag, de Almeerse Zelfbouwdag en de NVM Open Huizen Dag samen. Tijdens het woonevenement kom je alles te weten over nieuwbouw en zelfbouw. Tijdens de WoonExpeditie kunnen bezoekers binnenkijken bij Almeerders en ze kunnen bouwplaatsen bekijken. Ook kunnen ze deelnemen aan fiets-, vaar- en wandeltochten om zo de stad te ontdekken.

WoonExpeditie: alles over nieuw- en zelfbouw in de gemeente Almere

Er blijkt vooral belangstelling te zijn van mensen buiten de gemeente Almere. En Almeerders die de stap naar een zelfbouwwoning willen maken, bezoeken dit evenement.

Promotie

Voor de WoonExpeditie beheert Almere City Marketing een speciale landingspagina op Het Kan in Almere. Daarop is alle informatie te vinden. Onder meer het programma, de hotspots en het aanbod van nieuwprojecten en zelfbouwkavels. En wat je voorkeur ook is: wonen in een stadse omgeving of in een dorp. Het kan allemaal in gemeente Almere. De wijken en buurten zijn heel divers en daardoor is er voor ieder wat wils.

Ook maken wij Woonkranten met alle relevante informatie over wonen in de gemeente Almere. In de regionale media plaatsen wij advertenties ter promotie van de WoonExpeditie en we zenden reclamespots uit op de landelijke tv en relevante websites.

Projectperiode

2015 - heden

 

Categorie

Kengetallen

Bezoekers: 2.000 per editie
Website: 30.000 bezoekers per jaar