vvv-almere-promotie-online

Online promotie

Online is de website van VVV Almere een platform waar niet alleen toeristen maar ook inwoners alles te weten komen over de activiteiten en evenementen in de stad. VVV maakt daarvoor gebruik van diverse Social Mediakanalen als Facebook, Twitter en Youtube. De Facebookpagina heeft ongeveer 5.400 likes en bereikt jaarlijks meer dan 500.000 mensen. Via Twitter wordt VVV Almere inmiddels door 2.900 mensen en bedrijven gevolgd. Hier worden dagelijks activeiten gedeeld. Ook is VVV Almere actief op Instagram. Daarnaast wordt de wekelijkse nieuwsbrief verstuurd naar ruim 3.000 abonnees. De website heeft in 2018 320.000 bezoeken gehad. Daarnaast hebben wij rond de vakantieperiodes online campagnes gedraaid op dagjeweg.nl, Facebook en Instagram.

De website heeft in 2018 320.000 bezoeken gehad

De VVV website is een onderdeel van VVV Nederland. De website hebben dezelfde uitstraling en functionaliteiten als alle andere Nederlandse VVV's. Verder wordt de website vormgegeven door mooie foto's en video's van de stad. Alle evenementen en activiteiten in Almere zijn hier te vinden. Tijdens de vakanties worden er speciale landingspagina's opgezet om de bezoekers zo goed mogelijk te informeren. 

Ook is er een 'inspiratiepagina' waar relevante artikelen te vinden zijn. Zo blijf je op de hoogte van de aankomende evenementen, de verschillende hotspots en nog veel meer!

Projectperiode

2015 - heden

 

Categorie

Kengetallen

Website: 320.000 bezoekers per jaar
Facebook: 5.400 likes
Instagram: 1.100 volgers
Nieuwsbrief: 3.000 abonnees