vvv-almere-promotie-online

Online promotie

Online is de website van VVV Almere een platform waar niet alleen toeristen maar ook inwoners alles te weten komen over de activiteiten en evenementen in de stad. De website is in 2019 vernieuwd onder de naam Visit Almere. Daarnaast maken we gebruik van diverse Social Mediakanalen zoals Facebook, Instagram en Youtube. De Facebookpagina heeft ongeveer 5.800 likes en bereikt jaarlijks meer dan 600.000 mensen. Ook is Visit Almere actief op Instagram. Daarnaast wordt de wekelijkse nieuwsbrief verstuurd naar ruim 3.000 abonnees. De website heeft in 2019 bijna 300.000 bezoeken gehad. Daarnaast hebben wij rond de vakantieperiodes online campagnes gedraaid op dagjeweg.nl en is er een lanceringscampagne geweest van augustus t/m december via Facebook en Google Ads.

De website heeft in 2019 bijna 300.000 bezoeken gehad.

De website is een onderdeel het online ecosysteem van Almere City Marketing. Mooie foto's en video's van de stad zijn een belangrijk onderdeel van de website. Net als de agenda, waar alle evenementen en activiteiten in Almere te vinden zijn. Tijdens de vakanties worden er speciale landingspagina's opgezet om de bezoekers zo goed mogelijk te informeren.

Ook is er een 'inspiratiepagina' waar relevante artikelen te vinden zijn. Zo blijf je op de hoogte van de aankomende evenementen, de verschillende hotspots en nog veel meer!

Projectperiode

2015 - heden

 

Categorie

Kengetallen

Website: 300.000 bezoekers per jaar
Facebook: 5.800 likes
Instagram: 1.400 volgers
Nieuwsbrief: 3.000 abonnees