Ondernemen in almere

Ondernemen

Sinds 2018 heeft Almere City Marketing de opdracht gekregen om Almere aantrekkelijker te maken voor bedrijven. In samenwerking met Gemeente Almere en BrainCandy is een website opgezet: www.bedrijventerreinenalmere.nl. Op deze website kunnen geïnteresseerde ondernemers op een gebruiksvriendelijke manier zoeken naar de plek die het best bij hun ambitie past.

De ruim dertig Almeerse bedrijventerreinen die op de website te vinden zijn, worden gepresenteerd met luchtfoto’s. De site biedt een overzicht van de mogelijkheden voor nieuwbouw, koop- en/of huurpanden en een opsomming van de vestigingsvoordelen. Bovendien zijn onderaan de pagina contactgegevens te vinden zodat geïnteresseerde ondernemers direct contact kunnen opnemen met het salesteam van de gemeente.

Ondernemers van buiten Almere weten vaak niet wat de stad in huis heeft qua diversiteit aan bedrijventerreinen. Tegelijkertijd kan ook het huidige Almeerse bedrijfsleven met de site uit de voeten wanneer zij de volgende stap in hun ondernemerschap willen zetten.

ENTHOUSIASTE ONDERNEMERS VERTELLEN HIER HUN VERHAAL OVER HET ONDERNEMEN IN ALMERE EN WAAROM ZIJ VOOR DEZE STAD HEBBEN GEKOZEN.

Op de website is gebruikgemaakt van ambassadeurs. Enthousiaste ondernemers vertellen hier hun verhaal over het ondernemen in Almere en waarom zij voor deze stad hebben gekozen. Almeerse ondernemers zoals Nice to Meat en Jeveka zijn trotse ambassadeur, maar ook grote bedrijven als HEMA en Royal Aware werkten mee.

Fotografie

Fotografie is een belangrijk onderdeel van dit project. Alle bedrijventerreinen zijn vastgelegd met dronebeelden. Daarnaast zijn de ambassadeurs gefotografeerd, bestaande uit het pand (binnen- en buitenkant) en de directie van de bedrijven.

Projectperiode

2018 - heden

 

Categorie

ambassadeur ondernemen
bedrijventerrein acm