Ondernemen in almere

Ondernemen

Begin én eind 2021 hebben wij samen met afdeling Economische Zaken van de gemeente Almere een serie advertenties geplaatst in het Financiële Dagblad. Almeerse ondernemers, zoals Innovactory, B2C, Sectra, Enreach, Norgren, Sectra, Travel Health Group en Yanmar kregen hierdoor een mooi podium met unieke interviews. Deze pagina’s werden ook online extra gepromoot via display en social media in samenwerking met SenS Online Solutions. Ook beheren wij de website, waaronder die over bedrijventerreinen en het Ondernemersplein. Deze worden continu gevuld met nieuwe content.

Almere heeft grote ambities als het gaat om het verduurzamen van de stad en is hard op weg om energieneutraal, klimaatbestendig en afvalloos te worden, door grondstoffen zoveel mogelijk her te gebruiken.

Voor het eerst waren er in 2021 drie verschillende ondernemersprijzen: Onderneming van het Jaar, Starter van het Jaar en de Bruggenbouwer Award. In opdracht van de gemeente voerden wij de marketingcommunicatie rondom deze verkiezingen uit. In december reikten wethouder Ruimtelijke- en Economische ontwikkeling & Onderwijs en Arbeidsmarkt Maaike Veeningen en VBA voorzitter Kimberley Valentien de prijs voor de Almeerse Onderneming van het jaar 2022 uit aan SenS Online Solutions. 

Online Campagne onderneem in Almere 

In het voorjaar en najaar, tegelijkertijd met de FD campagne, liep er ook een online campagne in samenwerking met SenS Online Solutions. Via display, socials en remarketing werden de artikelen ook online verspreid. Het hele jaar door werd er ook Google Search ingezet om de website beter vindbaar te maken. Daarnaast liepen er diverse online campagnes voor UPAlmere! en het Ondernemersplein. Naast de FD online campagne hebben we in de zomermaanden Het Groene Boekje een extra online boost gegeven via LinkedIn samen met Pubmarket!. De campagne heeft 900 klikken naar de website gerealiseerd en ruim 870.000 weergaven. In totaal zijn er 110.716 sessies gerealiseerd. De teller van volgers op LinkedIn stond op 31 december 2021 op 1.156.

Projectperiode

2018 - heden

 

Categorie

ambassadeur ondernemen
bedrijventerrein acm