Internationals-almere-vicky

Internationals

Voor een grote stad als Almere zijn internationals belangrijk. Door zowel on- als offline Engelse informatie te ontwikkelen, proberen we niet alleen Nederlanders, maar ook mensen uit het buitenland te trekken. Dit geldt voor expats, toeristen en ondernemers.

Ook krijgen we bij de VVV en bij ACM van bedrijven steeds vaker het verzoek om Engelstalige informatie voor hun medewerkers. Daarnaast merken we dat er steeds meer internationale toeristen in de VVV komen. Daarom hebben we in 2017 onder www.visitalmere.com een platform met Engelstalige toeristische informatie ontwikkeld. Daarnaast is in 2018 www.thisisalmere.com ontwikkeld. Hier vind je algemene informatie over Almere, van wonen tot onderwijs en van ondernemen tot de Floriade. Tot slot is in samenwerking met Gemeente Almere de gemeentewebsite www.english.almere.nl geactualiseerd om de internationals beter wegwijs te maken. Op deze website is veel praktische informatie te vinden. 

HUIDIGE INTERNATIONALS VERTELLEN HUN EIGEN VERHAAL

Om de internationals een beeld te geven van de stad, vertellen we verhalen van Almeerders die vanuit het buiten hier naartoe zijn verhuisd. Hier lees je waarom zij voor Almere hebben gekozen en wat hun favoriete plekjes zijn.

Projectperiode

2017 - heden

 

Categorie

Shailja Bisht
Vicky expatsfamilie