citymarketingclub-cmca-almere-header

CMCA: Citymarketing Club Almere

Twee keer per jaar vindt een bijeenkomst plaats waarvoor alle partners van ACM worden uitgenodigd. De Citymarketing Club Almere (CMCA) bestaat uit partners van Almere City Marketing, VVV-partners en onze contactpersonen bij gemeente, provincie, de Kamer van Koophandel en brancheorganisaties die betrokken zijn bij het werk van de stichting. Het toeristisch- en evenementennetwerk maakt eveneens deel uit van de CMCA. Ook de leden van de gemeenteraad worden uitgenodigd. Wij bezoeken bij voorkeur de nieuwste locaties in Almere en/of de locaties van één van onze partners. 

Door corona vond de eerste netwerkbijeenkomst in april digitaal plaats met onze directeur Nik Smit als presentator en met filmpjes van alle collega’s over de projecten waaraan zij dagelijks werken. In november konden we elkaar na twee jaar weer in het echt ontmoeten. De nieuwste strandtent van Almere, Strand22 op de Esplanade, opende speciaal voor onze netwerkbijeenkomst alvast haar deuren. Naast een vooruitblik op onze activiteiten in 2022 waren er presentaties over de Floriade en de Dutch Waterweek.

HOSPITALITY

Bij diverse evenementen nodigen wij normaliter onze partners uit voor een sportieve uitdaging of een informele ontmoeting. Door corona waren er in 2021 helaas geen hospitality bijeenkomsten.

NETWERK

Voor onze netwerkfunctie zijn persoonlijke gesprekken en bezoeken, de evenementen, ons jaarverslag, onze digitale nieuwsbrieven, onze profielpagina’s in Almere Zaken met columns van onze directeur, redactionele bijdragen in Lifestyle Almere en onze netwerkbijeenkomsten belangrijke instrumenten.

INSPELEN OP KANSEN

Regelmatig worden wij benaderd voor initiatieven van inwoners of organisaties. Wij beoordelen alle verzoeken op de mate waarin zij aansluiten op de stad en op haalbaarheid. Bij een goede match ondersteunen we de uitvoering.

Twee keer per jaar vindt een bijeenkomst plaats waar alle partners van ACM aanwezig zijn.

Categorie

Kengetallen

51 partners