almere-cityguide-flyboard

Almere Cityguide

De Almere Cityguide is ontwikkeld door Almere City Marketing in nauwe samenwerking met de Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere (OVSA).  De gids is zowel Nederlands- als Engelstalig en gratis verkrijgbaar bij VVV Almere aan De Diagonaal 199. Ook ligt de gids in diverse winkels in Almere Centrum en op alle toeristische locaties in de stad en regio. De Almere Cityguide is een prachtig visitekaartje van de stad.
De gids staat vol inspiratie voor een dagje uit in Almere.

De Almere Cityguide is een handige, kleurrijke gids vol tips over de recreatiemogelijkheden in Almere en is gratis verkrijgbaar bij VVV Almere. De gids staat vol inspiratie voor een dagje uit in Almere. Van shoppen in Almere Centrum tot alle watersportmogelijkheden in de stad. Ook alle overnachtingsmogelijkheden en cafés en restaurants staan vermeld. Dit maakt de gids niet alleen interessant voor toeristen, maar zeker ook voor Almeerders die willen weten wat de stad allemaal te bieden heeft.

Engels- en Duitstalige versies

Ieder jaar wordt de gids speciaal afgestemd op de buitenlandse toerist. Naast alle hotspots, vind je hier ook relevante, praktische informatie.

Projectperiode

2012 - heden

 

Categorie

Kengetallen

Oplage

NL: 25.000 stuks
EN: 8.000 stuks

Bekijk de online bladerversies hier