Vintagemarkt “Afdankertjes” najaar 2022

Vanaf de zomer van 2022 is Almere een vintagemarkt rijker. ‘Afdankertjes’, jouw spreekwoordelijke afdankertje wordt iemand anders pareltje.

Iedere eerste zondag van de maand is ‘Afdankertjes’ te vinden in de Cultuurdome in Almere Buiten van 11-17 uur. Met muziek, theater en cocktails. Middachtenlaan 21. Ingang aan de zijde van de grote parkeerplaats.

In de herfst van 2022 gaat ‘Afdankertjes’ weer en paar prachtige locaties met heel veel reuring aan.

Zondag 4 september Afdankertjes’ in de Cultuurdome MET Tante Samantha’s Bingowshow. Middachtenlaan 21 Almere Buiten. 11 – 17 uur.

Zondag 2 oktober Afdankertjes in de Cultuurdome tijdens het UITfestival in het centrum van Almere Buiten. Met muziek en gezellige programmering. Middachtenlaan 21 Almere Buiten. 11 -17 uur.

Zaterdag 8 en zondag 9 oktober bij Reigers Inn tijdens het Steiger Festival met een vol programma en heel veel publiek. Op bedrijventerrein De Steiger, De Steiger 74M. 10 -18 uur.

Afgelopen zomer zijn de edities van ‘Afdankertjes’ goed bezocht. Hoe fijn zou het zijn wanneer we met ons allen van ‘Afdankertjes’ een groot Almeers fenomeen maken. Kom dus langs!

LET OP: je kunt geen kleding inleveren WEL MEEDOEN! Meld je aan door een e-mail te sturen naar chantal@vanderwal-projectmanagement.nl

Vaste partners: ‘Second Heaven’ en ‘Boekomloop’.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring