Traffic Builders gekozen tot Almeerse Onderneming van het Jaar 2017

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) op dinsdag 2 januari reikten wethouder Economische Ontwikkeling Mark Pol en afzwaaiend VBA-voorzitter Hans Marsé de prijs voor de Almeerse Onderneming van het Jaar 2017 uit aan Traffic Builders.

Traffic Builders is in januari 2001 opgericht als eenmanszaak Tjeenk Willink Consultancy vanuit de zolderkamer van de destijds 19-jarige oprichter Wolter Tjeenk Willink. In 2003 is de naam gewijzigd in Traffic Builders. Traffic Builders is uitgegroeid van zoekmachine-marketingspecialist tot een digital marketing bureau dat intelligente oplossingen op maat levert. Het bedrijf telt inmiddels zo’n 70 medewerkers en is gevestigd op de bovenste etages van het WTC Almere. Traffic Builders biedt studenten van Windesheim een minor aan in online marketing, heeft 7 trainees in dienst en is een erkend leerbedrijf voor stagiaires. Het bedrijf hecht aan duurzame relaties met de medewerkers en besteedt veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van het personeel. Medewerkers hebben een opleidingsbudget en mogen 10% van hun tijd aan opleiding besteden.

Wethouder Pol gaf aan blij te zijn met deze winnaar: ‘Een jonge ondernemer die zijn onderneming uit laat groeien tot een bloeiend bedrijf, past natuurlijk prima bij het vernieuwende karakter van onze jonge stad. En dat geldt ook voor de IT-bedrijfstak, die een steeds belangrijker rol speelt in onze lokale economie. Traffic Builders is een prachtonderneming met ambitie, die prima verbonden is met onze stad. Een terechte winnaar als Onderneming van het Jaar 2017.’

Naast winnaar Traffic Builders waren nog twee bijzondere Almeerse bedrijven genomineerd voor de jaarlijkse ondernemingsprijs: Rixax Verhuur en Jeveka. De genomineerde bedrijven waren geselecteerd door een jury van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven onder voorzitterschap van wethouder Pol van Economische Ontwikkeling. De jury keek daarvoor onder andere naar de mate waarin de bedrijven marktkansen zien en benutten, naar de bedrijfsresultaten en naar de betrokkenheid bij de stad.

Traffic Builders ontving als prijs een plaquette en een cheque van 5.000 euro te besteden aan een maatschappelijk doel in Almere. Daarnaast dingt de onderneming mee naar de Flevopenning Award. Deze prijs wordt toegekend aan ondernemingen in Flevoland die succesvol, innoverend en duurzaam zijn en een economische betekenis hebben voor de provincie.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring