Starbucks gaat open in Almere Centrum

Fans en andere enthousiaste koffieliefhebbers hoeven niet langer te wachten. Op zaterdag 22 februari opent Starbucks de deuren van hun fonkelnieuwe vestiging in Almere Centrum. Vanaf die dag staan de barista’s klaar om voor gasten de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten te bereiden.

Starbucks
Het van oorsprong Amerikaanse Starbucks is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Fans komen bij Starbucks voor de vers-gebrande koffie en verse thee, die in verschillende varianten worden geschonken. Hun seizoens-specialiteiten zoals  de huidige winterse blond vanilla macchiato of de blond hazelnut macchiato en hun verschillende zoete en hartige lekkernijen zijn bovendien ook erg geliefd. De komst mocht dan ook bij de aankondiging al op enthousiaste reacties rekenen.

Bij Starbucks kunnen de koffie- en theespecialiteiten en andere versnaperingen ‘to-go’ worden besteld, maar ook ter plekke worden genuttigd in een van de vele sfeervolle zitjes en hoekjes. Gasten die wat langer willen blijven zitten kunnen bovendien gebruik maken van een snelle wifi-verbinding om bijvoorbeeld te kunnen werken. De vestiging in Almere heeft bovendien een bescheiden primeur. Het is de tweede vestiging in Nederland waar gebruikt wordt gemaakt van nieuwe, digitale schermen waarop het menu en andere informatie voor gasten wordt weergegeven.

De opening gaat niet ongemerkt voorbij. Op zaterdag 22 februari, als de deuren voor het publiek opengaan, ligt er voor de eerste 100 klanten een reusable coffee cup klaar.

Starbucks opent aan de Schutterstraat 11.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring