Sponsoren Rabobank Almere Haven Festival inspecteren festivallocatie

Samen met drie belangrijke sponsoren ‘inspecteerde’ Nik Smit van Almere City Marketing afgelopen week het festivalterrein in Almere Haven, waar in september voor de 19e keer het Rabobank Almere Haven Festival gaat plaatsvinden. “De havenkom is weer goedgekeurd,” grapt Smit in aanwezigheid van Ferry Huurman, directievoorzitter van Rabobank Almere, Jan-Albert Blaauw, manager Corporate Communication van Yakult en Marcel van Eekhout, directeur van Rosenboom.

De drie belangrijke sponsoren van het festival hebben met elkaar gemeen, dat zij het belangrijk vinden om een lokaal evenement, dat een verbindende factor in de stad en het stadsdeel is, te ondersteunen. Smit: “Hierdoor blijven de belangrijkste onderdelen van het festival zoals de klassieke concerten op vrijdag- en zaterdagavond gratis toegankelijk voor een groot publiek. Een unicum in Nederland.” Huurman vult aan: “De Havenkom is zo’n gebied waar het bruist van bedrijvigheid, toerisme en sfeer op zomerse dagen. Het is goed, dat we als Rabobank op deze wijze een bijdrage kunnen leveren aan het profileren van dit deel van Almere.”

Yakult is net als vorig jaar de hoofdsponsor van het Yakult Havenkom Concert. Blaauw: “Yakult voelt zich sterk verbonden met klassieke muziek en is daarom ook al 25 jaar hoofdsponsor van het Nederlands Philharmonisch Orkest|Nederlands Kamerorkest. We zijn blij, dat we ook dit jaar dit Amsterdamse gezelschap weer voor een concert naar Almere kunnen halen, de plaats waar ons Europese hoofdkantoor gevestigd is.” Voor Van Eekhout is het stimuleren van jong talent door het sponsoren van het Rosenboom AJSO concert iets dat past bij de filosofie van Rosenboom. “Daarom verbinden wij ons daar ook dit jaar weer met trots aan.”

Dit jaar vindt het Rabobank Almere Haven Festival voor de 19e keer plaats in de havenkom en het centrum van Almere Haven, van 6 t/m 8 september. Het bestaat uit vaste onderdelen als klassieke concerten, proeverijen, markten, straattheater en bottervaren.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring