Popronde Almere 2018

Aankomende zaterdag wordt tussen 12:00 uur ’s middags en 03:00 uur ’s nachts het centrum van Almere omgetoverd tot festivalterrein. Met optredens in cafés, restaurants, koffietentjes, studentenkroegen en nog veel meer. Het festival is op 14 locaties te bezoeken en met de verschillende muziekgenres is er voor ieder wat wils.

Popronde Almere heeft dit jaar 27 acts geprogrammeerd verspreid door het centrum van Almere. De acts komen allen niet uit Almere. Hierdoor krijgen de muzikanten de kans om buiten eigen stad op te treden en bekend te worden bij een breder publiek. “Ik vind het supertof dan muzikanten op deze manier de kans krijgen om op te treden door heel Nederland.” vertelt Emel Koç, promotiemedewerker bij Popronde Almere. “De meest waanzinnige dingen gebeuren hier voordat de rest van Nederland en de grote festivals het zien” vertelt Jens Lendering, programmeur en producent van Popronde Almere. Zo zijn De Staat, Kensington en Chef’ Special doorgebroken nadat zij hadden deelgenomen aan de Popronde.

Dit wil je niet missen

Welke acts dit jaar gaan doorbreken is altijd nog de vraag. Er zijn veel goede acts die meedoen aan de Popronde van dit jaar. Jens en Emel geven de volgende tips: “Eén van de acts die je zeker niet wil missen zijn de Smudged Toads!” vertelt Jens. “Dit schijnt een behoorlijk vieze verassing te worden. Zwaar elektronisch geweld met een bijzondere liveshow. MORADO is een act waarbij je lekker kunt weg spacen op fijne indie-rock-psychedelische muziek en daarna dansen! Ook Rey Tranquilo wil je niet missen. Afgelopen zomer was hij de presentator van Grow Festival en is op andere festivals een fenomeen geworden. Zaterdag 29 september is te zien hoe hij de kelder van De Meester gaat verbouwen!”. “Rey Tranquilo wil je zeker niet missen! Vergeet Elijah Waters niet, hij heeft al 50.000 streams op zijn nieuwste album Mr. Waters en die staat pas een maand online!! Verder wil je ook zeker bij Faradays en Lilø, niet missen.” vertelt Emel.
Ontdek alle acts!

In één dag alle acts ontdekken, die volgend jaar op grote podia en festivals optreden, kan in gewoon in het hartje van Almere. Plan nu jouw route voor zaterdag 29 september via: www.popronde.nl/steden/almere

© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring