Pinksterkermis op de Esplanade in Almere Centrum

Kermisliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen tijdens de Pinksterkermis op de Esplanade. Van woensdag 16 mei tot en met maandag 21 mei 2018 staat er een grote kermis in Almere Centrum. Er wordt dit jaar flink uitgepakt met spannende attracties voor het hele gezin. Ook Clown Desalles en Buurman en Buurman komen naar de Pinksterkermis. Zoals gebruikelijk op de Almeerse kermissen is het op de eerste kermisdag Eurodag. De meeste attracties zijn op woensdag 16 mei voor slechts één euro toegankelijk.

De lijst aan attracties is groot dit jaar. Aanwezig zijn Europe Flyer, Dumbo Circus, Trampoline, Tea Cups, Aqua, Wipp, Lucky Cranes, Pusher, Eendjes, Hang Over, Big One, Draaimolen, Polyp, Waterballs, Monsterdrop, Achtbaan, Heart Breaker, Disco Train, Buggy, Autoscooter, Hoepla, Cake Walk, Schietsalon, Flessenspel en Skeeball. Voor mensen met lekkere trek zijn er de nougat- en suikerwerken en de kramen met suikerspinnen, popcorn, friet, snacks, ijs en churros.

Naast de kermisattracties is er ook bezoek van Clown Desalles en Buurman en Buurman. Op vrijdag 18 mei om 19.00 uur deelt Clown Desalles vrijkaartjes uit. Op zaterdag 19 mei om 15.00 uur is er een meet & greet met de grappige vrienden Buurman en Buurman.

Op de eerste kermisdag in Almere Centrum, op woensdag 16 mei, is het Eurodag. De meeste attracties zijn dan voor slechts één euro of met één euro korting toegankelijk. Om het bezoek aan de kermis nog aantrekkelijker te maken, kun je gebruik maken van speciale kortingsbonnen. Deze kortingsbonnen kun je 24 uur per dag downloaden via www.almeersekermis.nl.

De kermis in Almere Centrum is elke dag geopend van 13.00 tot 23.00 uur. Alleen op maandag 21 mei sluit de kermis om 22.00 uur.

Meer info: www.almeersekermis.nl

 

Foto: Fred Rotgans

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring