Partners Ronde Tafel Almere Buiten ondertekenen Samenwerkingsconvenant

Woensdag 12 mei hebben de partners van de Ronde Tafel Almere Buiten een samenwerkingsconvenant ondertekend waarmee ze de komende tien jaar intensief samenwerken aan een aantrekkelijk en toekomstbestendig centrum waarbij de Toekomstvisie Almere Buiten Centrum 2030 en de uitvoeringsagenda 2020-2024 als leidraad dienen.

Partners Ronde Tafel Almere Buiten
De partners van de Ronde Tafel Almere Buiten bestaan uit bestuurders en vertegenwoordigers van De Alliantie, GoedeStede, Larmag Real Estate, Dreef Beheer, Urban Interest, gemeente Almere, ondernemersverenigingen Buitenmere en Doemere, ACM, de Nieuwe Bibliotheek, MBO College Almere, Welzijnsorganisatie de Schoor en Cultuurfonds Almere. Aan de Ronde Tafel zijn ook nieuwe partners van harte welkom.

Wethouder Hilde van Garderen: ‘Door het combineren van de krachten en specialismen van de partners is er een brede kennis van het gebied aanwezig en op diverse manieren verbinding met de bewoners, bezoekers en ondernemers om zo gezamenlijk te bouwen aan een economisch en sociaalmaatschappelijk sterk centrum’.

Coalitieakkoord om Centrum Almere Buiten te vernieuwen
In het coalitieakkoord is stedelijke vernieuwing benoemd als één van de opgaven waar het college extra aandacht aan besteed. Coördinerend wethouder Hilde van Garderen werkt samen met haar collega’s met andere portefeuilles om het Centrum van Almere Buiten en de binnenring Almere Haven weer toekomstbestendig te maken.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring