Partner in the Spotlight: OVSA

In de serie Partner in de Spotlight’ lichten we regelmatig één van onze partners uit. Dit keer is het woord aan Martin Ort, directeur van de Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere (OVSA) en Strategisch Partner van Almere City Marketing.

“De Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere (OVSA) bestaat inmiddels al bijna 40 jaar. Al vele jaren is er een sterke samenwerking tussen de ondernemers van Almere Centrum en citymarketing (met ACM en haar voorgangers) op het gebied van het versterken van het ondernemersklimaat en het positief beïnvloeden van bezoekers aan de stad Almere in het algemeen en Almere Centrum in het bijzonder.

De afgelopen jaren heeft de samenwerking een zeer sterke ontwikkeling doorgemaakt met een gezamenlijke inzet op marketing, communicatie en evenementen. Vanuit de OVSA prijzen wij ons gelukkig met deze goede samenwerking. Gezien de grote ontwikkelingen die onze binnenstad momenteel weer meemaakt, zoals de diverse investeringen in de openbare ruimte en de komst van Floriade Expo 2022, blijven wij hard werken aan de sterke samenwerking zoals wij deze reeds ingezet hebben.”

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring