Paas-shoppen in Almere Centrum

Wie in het Paasweekend een leuke bestemming voor een gezellig dagje uit zoekt is in Almere Centrum aan het juiste adres. Op Tweede Paasdag zijn alle winkels open, de Paashaas komt op bezoek en een ritje met de bus van of naar Almere Centrum is extra voordelig.

Winkelen
Juist zo’n extra vrije dag leent zich perfect voor een gezellige middag winkelen. De winkels in Almere Centrum zijn open van 12.00 – 17.00 uur. Niet voor niets heeft de Paashaas voor deze dag gekozen voor Almere. Hij komt langs in het winkelgebied, deelt paaseitjes uit en gaat graag met kleine bezoekers op de foto. Op het Stadhuisplein en de Stadhuispromenade is er tussen 11.00 en 17.00 uur een gezellige braderie. Alle horeca in Almere Centrum is ook geopend deze dag. Hier kan de dag feestelijk worden afgesloten met een borrel of een heerlijk diner. Voor wie de auto liever thuis laat hebben vervoerders Allgo en R-net een leuke Paasaanbieding. Iedereen kan deze dag voor €1,- met de bus door heel Almere reizen.

Over Almere Centrum:
Het toonaangevende centrum van Almere is de perfecte bestemming voor een dagje winkelen. Bezoekers hebben er de keuze uit ruim 400 winkels. Niet voor niets is Almere Centrum in 2017 uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Je vindt er verschillende bijzondere en uitgebreide winkels van grote modenamen als ZARA, Primark, Superdry, Pull & Bear, Hudson’s Bay en H&M maar ook speciaalzaken als Bever, Vitaminstore, Rituals, Kiko Milando, Jeans Centre en een Rivièra Maison outlet. Diverse gezellige horecapleinen bieden genoeg keuze voor een kopje koffie, lunch, een borrel of diner. Bezoekers kunnen bovendien gebruik maken van gratis wifi door het hele winkelgebied.
Naast winkels en Horeca biedt Almere Centrum ook onderdak aan een grote bioscoop, een uitgebreide bibliotheek, een schouwburg en het educatieve en spannende Veiligheidsmuseum PIT.
Het door internationale architecten, waaronder Rem Koolhaas, ontworpen autovrije centrum ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en het Gooi en biedt diverse parkeergarages met ruime plekken. Ook per trein is het centrum eenvoudig te bereiken. Het station ligt in het winkelgebied. Het centrum is 7 dagen per week geopend.

Almerecentrum.nl

Foto: Eljee Bergwerff

© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring