Own the spot

Hoewel het door COVID-19 maatregelen vooraf spannend zou worden of de 2020-editie van hét skate event voor Flevolandse jongeren door zou kunnen gaan, kreeg de organisatie op tijd groen licht van de gemeente Almere.

Op de skatebaan op de Evenaar in Almere Buiten waren op 13 september jl. 46 deelnemers en ruim 200 man publiek aanwezig. Met een heerlijk zonnetje en een topsfeer lieten de deelnemers (steppers en skateboarders) in drie runs aan jury en het enthousiaste publiek hun kunsten zien. Iedereen deed zijn uiterste best om zoveel mogelijk punten te scoren en een plekje bij de top tien te verdienen. Sommige tricks zorgden zelfs voor open monden van verbazing en bewondering.

Het aanwezige publiek werd goed vermaakt. De deelnemers en toeschouwers gingen met een zeer tevreden gevoel naar huis. De organisatie kijkt terug op een prachtige editie en kijkt er naar uit om er volgend jaar weer een feest van te maken.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring