Openstelling tranche twee van het steunpakket Corona en Sport in Flevoland

Vanaf woensdag 19 januari 13.00 uur tot en met woensdag 23 februari 2022 kunnen alle sportevenementenorganisaties en sportaanbieders een aanvraag indienen voor een bijdrage uit het steunpakket ‘Corona en Sport in Flevoland’. In deze periode wordt tranche twee opengesteld.

Dit steunpakket wordt aangeboden door de Provincie Flevoland, ter ondersteuning van de sport in Flevoland in 2021 en 2022. Het is gericht op het behoud van de sportinfrastructuur in Flevoland en het herstel en de versterking van sportorganisaties en hun organisatiekracht, tijdens en na corona. De uitvoering ligt in handen van Sportservice Flevoland.

Het corona steunpakket bestaat uit drie onderdelen: Stimuleringsfonds Sportevenementen, Stimuleringsfonds Sportaanbieders en een Ondersteuningsprogramma. Dat er dringend behoefte is aan ondersteuning, bleek wel bij de eerste openstelling (tranche één) van de beide stimuleringsfondsen in maart 2021. Binnen een week was het beschikbare budget al overschreden. Reden voor de provincie om een aanvullende bijdrage beschikbaar te stellen, zodat ook alle organisaties op de reservelijst alsnog een bijdrage hebben ontvangen.

Door deze extra aanvulling kunnen organisaties en aanbieders bij de openstelling van tranche twee op 19 januari a.s., indien gewenst, nogmaals een aanvraag in hetzelfde fonds doen. Organisaties die voor het eerst een aanvraag indienen krijgen echter wel voorrang.

Dus, kan jouw organisatie wel een steuntje in de rug gebruiken, heb je plannen voor nieuwe activiteiten of behoefte aan ondersteuning op andere vlakken? Kijk dan een kijkje op de site voor de voorwaarden en het aanvraagformulier en vraag vanaf 19 januari 13.00 uur een bijdrage aan. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over de verschillende onderdelen van het steunpakket vind je op sportflevo.nl/coronasteunpakket

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring