Opening SKEET Almere op 11 maart

Op zaterdag 11 maart opent SKEET haar “deuren”! SKEET is dé outdoor skateschool waar skateboard- en stuntsteplessen gevolgd kunnen worden. Bart en Rebecca Sotthewes hebben SKEET bedacht nadat hun zoon Stev (7) steeds serieuzer ging skateboarden en heel graag les wilde. Toen de mogelijkheid er niet bleek te zijn in Almere, namen zij het heft in eigen handen en zo werd Skeet geboren.

Hoewel ze zelf eigenlijk nooit op een step of skateboard hebben gestaan, hebben ze er alle vertrouwen in dat dit een groot succes wordt. De populariteit van skateboarden en stuntsteppen, wint nog steeds terrein.

SKEET richt zich met name op kinderen en jongeren van 6-18, maar ook volwassen zijn welkom zich aan te melden. De visie van SKEET is een plek te zijn waar iedereen welkom is om samen met anderen talenten te ontwikkelen d.m.v. plezier en sport in de buitenlucht. Nu nog alleen in het Beatrixpark, maar wellicht in de toekomst ook op andere skatebanen in Almere. Met behulp van gedreven coaches worden de lessen verzorgd van maart tot en met oktober.

Tijdens de officiële opening is het mogelijk om een gratis clinic te volgen en er zijn er goodies te winnen bij een heuse contest. De toegang voor de opening van SKEET is gratis en zal plaats vinden op zaterdag 11 maart van 13.00-15.00 op de skatebaan in het Beatrixpark in Almere. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring