Oostwouder Events

Oostwouder Events is een organisatie- en verhuurbedrijf van alle materialen voor grote en kleine evenementen. Het assortiment varieert van aluhallen en pagodetenten tot podia, meubilair, marktkramen en alle aanverwante artikelen. Oostwouder Events is actief partner van Almere City Marketing en levert als lokale leverancier onder andere aan Koningsdag, Bevrijdingsdag, Floriade Festival en Rabobank Almere Haven Festival.

Corona-materialen
Momenteel is de vraag naar 1,5 meter- en hygiënematerialen groot. Oostwouder Events heeft hiervoor alle materialen beschikbaar en kan snel uit voorraad leveren; van extra ruimte in de vorm van tijdelijke tentaccommodaties tot dranghekken, meubilair, afzetpaaltjes, pionnen en mobiele sanitair voorzieningen.

Oostwouder Events denkt graag mee met de opdrachtgevers en biedt slimme oplossingen om publiek en deelnemers op een verantwoorde manier op afstand samen te houden tijdens een bijeenkomst, feest of evenement.

Neem contact op met Jacco of André voor alle mogelijkheden
www.oostwouderevents.nl
036 525 32 27
De Huchtstraat 23
1327 EB Almere

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring