Onthulling 46ste tegel Walk of Fame op de Citadel in Almere Centrum

Wethouder Maaike Veeningen, Ferry Huurman, directievoorzitter van de Rabobank en Jan Jolij, vertegenwoordiger van Dierenambulance Midden Nederland, onthulden zaterdag 12 september de tegel van de dierenambulance.

Zo’n 2.000 Almeerders hebben gestemd op het moment van 2019 dat vereeuwigd is op de 46e tegel van de Walk of Fame. De andere genomineerden waren Almere City Run (10 jarig jubileum) en het eerste Europese Transgender-pad in Almere. Overtuigende winnaar is de Dierenambulance Midden Nederland geworden, die actief is in Almere en Zeewolde. Zwervende honden of katten, aangereden dieren of andere dieren in nood moeten het hebben van mensen die in hun vrije tijd hulp willen bieden als vrijwilliger van een dierenambulance. Dierenambulance Midden Nederland bestond op 18 februari 2019 25 jaar. Wanda de Boer van Dierenambulance Midden Nederland: “Ik vind het geweldig dat zoveel Almeerders op ons hebben gestemd. Het is een prachtig blijk van waardering voor alle vrijwilligers die zich voor de dierenambulance inzetten.”

De Walk of Fame Almere – een route van 45 tegels in het centrum van Almere – vertelt het verhaal van Almere. Elke tegel belicht een betekenisvolle gebeurtenis, ontwikkeling of een belangrijk persoon van dat jaar. Via de QR-code op de tegel is meer achtergrondinformatie te zien over de historie van deze New Town. Op de website walkoffamealmere.nl staat de informatie over alle tegels. De Walk of Fame is een samenwerkingsverband van de gemeente Almere, de Rabobank en het Stadsarchief. Tot in 2043 worden er tegels geplaatst.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring