MUZIEK, CIRCUS, DANS EN CULTUUR

In 2021 gingen veel evenementen niet door. Toch hebben er nog ongeveer 65 evenementen plaatsgevonden tot nu toe. Veel organisatoren zijn creatief geworden, hebben hun evenement aangepast aan de coronamaatregelen of zijn gaan streamen; Bevrijdingsfestival, Zomer In Haven, de zomerkermis, evenementen van Stad&Natuur, Almere City Run, Ally Amfi Theater, 2Turvenhoog, (ITU Multisport) Triathlon, Indian Summer, Studentenfeestival, BUITENHAVEN, Dutch Food Week en vele anderen.

Er was dit jaar dan ook geen UITfestival, maar er was wel een leuk programma in alle stadsdelen. Zo was een platenmarkt in Almere Centrum, aangevuld met een maand lang muziek en optredens in de weekenden; Buitenhaven met divers cultureel programma met lokaal talent in Buiten en Circus Corrosia in Haven. Ook Ally’s Drive-in bij Almere Poort vond plaats. Met een 16 meter breed scherm en genoeg parkeerruimte werd voor het tweede achtereenvolgende jaar de Amerikaanse traditie van de drive-in naar Almere gehaald. Daarnaast was het griezelen met de Halloween Run en Halloween kermis en waren Almeerders sportief tijdens de 30 van Almere. Ook belooft het weer een aantrekkelijk najaar te worden met nog ongeveer 25 evenementen op de kalender, zoals bijvoorbeeld Groentesoep Festival en het Kerstcircus.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring