Maak Wat Van Je Dorp-dag in Corrosia op zondag 30 oktober 2022

Op zondag 30 oktober 2022 organiseert Havenidee de Maak Wat Van Je Dorp-dag in Corrosia van 14:00 tot 17:00 uur. Op deze dag nemen Havenaren het heft in eigen handen door een idee te presenteren dat Haven nog leuker, fijner of mooier maakt. Andere Havenaren kunnen hun stem uitbrengen en aan het eind van de dag wordt bekend gemaakt welke Havenaren budget krijgen om hun idee uit te voeren.

Iedere Havenaar heeft iets te zeggen over het dorp. Jong of oud, iedereen bepaalt mee. Door Havenaren, voor haven.

De Maak Wat Van Je Dorp-dag
Tijdens De Maak Wat Van Je Dorp-dag zijn er volop dingen te beleven en te doen in Corrosia. Neem plaats aan de brainstormtafel waar je samen met andere Havenaren ideeën kunt bedenken. Ga kijken bij de expositie van een deel van de ongeveer 30 kleine en medium-grote ideeën die dit jaar al zijn gerealiseerd, doe mee met de bingo en win Havense-prijzen, of haal iets lekker te eten in het Corrosia Café. Ook voor de kinderen is er van alles te doen, zoals een kleurplatenwedstrijd, spelletjes en schminken.

Idee aanmelden
Wil jij als Havenaar nog meer van je dorp maken en heb je een idee dat je graag zou willen uitvoeren in Haven? En heb je daar meer dan 5.000 euro voor nodig? Meld dan jouw idee aan voor donderdag 20 oktober zodat je je idee kunt presenteren in Corrosia op zondag 30 oktober. Kleine en medium-grote ideeën die van Almere Haven een nog fijnere, mooiere en betere plek maken kun je doorlopend aanmelden, deze worden regelmatig beoordeeld door de Ideeënproevers van Havenidee. Stuur je idee in via de website www.haven-idee.nl.

Wanneer: Zondag 30 oktober 2022
Waar: Corrosia Theaterzaal
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Aanmelden: Vrije inloop voor Havenaren

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring