Lil Kleine en Chef’Special maken line-up Strandfestival ZAND 2018 compleet

Strandfestival ZAND heeft de laatste namen bekendgemaakt voor de 11e editie van het festival. Rapper Lil Kleine en de Haarlemse band Chef’Special zijn op zaterdag 25 augustus 2018 te bewonderen op het strand van Almere. Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Guus Meeuwis, Anouk, BLØF, Typhoon, Nielson en Coen & Sander op het hoofdpodium van het zomerfestival staan. Met de aankondiging van deze twee acts is de gehele line-up compleet.

Zowel Chef’Special als Lil Kleine stonden één keer eerder op het festival. Presentatrice Lieke van Lexmond daarover: “Chef’Special maakte vorig jaar veel indruk met hun eerste show op ZAND. Een enorme zomerse energiebom die goed matcht met het DNA van het strandfeest”. De achterwaartse saltoduik in het podiumzwembad van zanger Joshua Nolet was misschien wel het meest memorabele moment van het optreden. Mede-presentator Jeroen van Koningsbrugge vult aan: “Aangezien sommige vakjuryleden op dat moment niet op zaten te letten, móesten we de band wel terugvragen”.

Voor Lil Kleine wordt het z’n eerste solo optreden op Strandfestival ZAND. Eerder was hij al met Ronnie Flex te gast op het strand van Almere. “Ik heb Lil Kleine ontmoet op De Vrienden van Amstel LIVE! en op een erg gezellige avond daar met hem afgesproken dat we elkaar weer op ZAND zouden zien”, aldus van Koningsbrugge die voor de 10e keer het festival zal presenteren.

Naast het hoofdpodium is er dit jaar wederom een ‘ZAND Danst’ podium speciaal voor dance liefhebbers met optredens van onder meer Coen & Sander en Lucas & Steve.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers. Alle VIP arrangementen zijn inmiddels uitverkocht. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website: www.strandfestivalzand.nl.

Strandfestival ZAND – editie 11
Zaterdag 25 augustus 2018, Almere Strand
Met: Guus Meeuwis, Typhoon, Anouk, BLØF, Lil Kleine, Chef’Special, Nielson, Coen & Sander, Lucas & Steve, Funkerman, Deepend, Kim Kaey, Cat Carpenters, Thom Bold, DJ Dennis Wisse en DJ Maus.

Kaarten: vanaf € 34,50 excl. servicekosten.

© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring