Leer schaatsen tijdens de kerstvakantie op de ijsbaan van het Schipperplein

De temperatuur begint te dalen en dat houdt in dat er weer geschaatst kan worden op het unieke ijsbaantje van het Schipperplein naast de Mediamarkt in het centrum van Almere-Stad. De gemeente Almere heeft het weer mogelijk gemaakt om op dit kunstijs te schaatsen.

De Almeerse Schaatsvereniging ASV zorgt in samenwerking met de welzijnsinstelling ‘de Schoor’ en Talent in Opleiding voor de programmering. De ijsbaan is openbaar terrein. Er kan dagelijks geschaatst worden vanaf 10 t/m 31 januari 2023. Onder het motto “Almere on Ice” willen wij in de winterperiode zo veel mogelijk kinderen het plezier in het schaatsen laten beleven op het Schipperplein.

Op 27 t/m 31 december en op 2 t/m 8 januari van 13.00 – 16.30 uur is er iedere dag schaatsverhuur. Je kan ook met je eigen schaatsen het ijs op. Dus kom met je kinderen naar het Schipperplein en maak er een gezellige schaatsmiddag van en geniet van “Almere on Ice”.

Wil je beter leren schaatsen? Schrijf je dan in voor één of meerdere schaatslessen bij de Almeerse Schaatsvereniging ASV. Op dinsdag 27 t/m vrijdag 30 december en op maandag 2 t/m vrijdag 6 januari kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar van 12.00 – 13.00 uur schaatsles krijgen.

Binnen een aantal lessen leren kinderen de basisbeginselen van het schaatsen. Wees er snel bij! De kosten zijn € 2,50 per les (incl. eventuele schaatshuur). Betalingen à contant of met de QR-code app op je telefoon. Pinbetaling is niet mogelijk.

Inschrijven voor de lessen en meer informatie zie: www.asv-almere.nl/schipperplein

Let op: tijdens het schaatsen is het dragen van handschoenen verplicht.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring