Jaarkalenders Almere Haven en Almere Buiten

Na diverse stedelijke vernieuwingsprojecten in Almere Haven en Almere Buiten kregen wij de opdracht om hier ook meer activiteiten en evenementen te ontwikkelen. Dat is gelukt!
In beide centra is er een fullyear programma gemaakt met leuke afwisselende activiteiten en evenementen als aanvulling op de bestaande programma’s. Een tipje van de sluier:

Almere Haven bruist dit jaar van de activiteiten. Nieuw op de kalender zijn o.a. Harbour Jazz, een Smartlappenzaterdag, ook zijn er kunst gerelateerde activiteiten, kinderevenementen, culturele markten, waaronder nieuwe evenementen als Kunst aan de Gracht, het Springkussenfestival, een Christmas Fair en nog veel meer. Deze evenementen zorgen ervoor, dat er het hele jaar door -en voor alle leeftijden- van alles te beleven valt in Almere Haven. Check de website voor de hele agenda.

Almere Buiten noteert ook een aantal toffe nieuwe evenementen op de kalender, die echt passen bij het stadsdeel zoals o.a. Graffiti Streetart, Kunst Karavaan, Rooftop Cinema, Rap Battles, een Bloemenmarkt en nog veel meer. Bovendien hebben we onlangs – mede om deze evenementen beter te kunnen promoten – een geheel nieuwe website opgeleverd die we momenteel verder aan het vullen en optimaliseren zijn.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring