In Almere opgenomen film Meskina trekt al meer dan 100.000 bezoekers

De bioscoopfilm Meskina, die voor een groot deel in Almere is opgenomen, is al door meer dan 100.000 mensen in de Nederlandse bioscopen bezocht. Daarmee heeft de film de Gouden Film status heeft bereikt. Dat betekent dat heel wat bezoekers die de film hebben gezien, ook een leuke indruk en beter beeld van Almere hebben gekregen.

 

Almere City Marketing en het Cultuurfonds waren vorig jaar actief betrokken bij de zoektocht naar geschikte filmlocaties in de stad. Nik Smit, directeur van Almere City Marketing: “Extra leuk om te horen dat de film succesvol is. Het is altijd onze bedoeling bij zo’n samenwerking dat mensen die Almere nog niet kennen, een goed beeld van de stad krijgen en dat Almeerders trotser worden op hun stad. Hoge bezoekersaantallen dragen er natuurlijk aan bij die doelstelling te halen!”

 

Meskina is geregisseerd door Daria Bukvić, het scenario is van Fadua El Akchaou, Daria Bukvić en Ernst Gonlag en het idee is van Soundos El Ahmadi. De cast bestaat onder meer uit Maryam Hassouni, Soundos El Ahmadi en Najib Amhali. De film gaat over Leyla, is een dertiger die geen man, kind of duidelijk carrièrepad en op zoek is naar wat haar in het leven eigenlijk gelukkig maakt. De film draait momenteel in diverse Nederlandse bioscopen.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring