Grootste brocante- en antiekmarkt van Flevoland

Elk jaar in september wordt de sfeervolle havenkom in Almere Haven omgetoverd tot een gezellige en populaire brocante- en antiekmarkt. Dit jaar vindt deze plaats op zondag 6 september. Vanwege de grote variëteit in het aanbod weten liefhebbers de weg altijd goed te vinden. De markt maakt onderdeel uit van het drukbezochte Almere Haven Festival dat dit jaar van 4 tot 6 september wordt georganiseerd.

Eindeloos struinen
Met ruim 60 stands is dit al jaren de grootste brocante- en antiekmarkt in Flevoland. Er kan op de kades eindeloos gestruind worden langs een groot aanbod oude en antieke producten uit grootmoeders tijd en andere bijzondere spullen. Er zijn verzamelobjecten, meubels, curiosa, servies, glazen, bestek, zilverwerk, prenten en nog veel meer geweldige dingen te vinden. De markt is op zondag 6 september geopend van 11.00 – 18.00 uur.

Dagje weg
De markt trekt elk jaar erg veel bezoekers die de markt combineren met het ruime aanbod aan culturele activiteiten van het Almere Haven festival. Er staan bijvoorbeeld optredens en concerten van bekende orkesten en koren op het programma. Daarnaast zijn er verschillende proeverijen, een wijnfestival en een bierproeverij. De sfeer is altijd erg gemoedelijk en gezellig. Parkeren in Almere Haven is gratis.

Kraam huren
Wie zelf zijn spullen wil verkopen tijdens de markt kan een kraam huren. Deze kost €50,- per dag inclusief BTW. Aanmelden kan met een mail aan info@almerehavenfestival.nl of door te bellen met 036-5485048.

Meer informatie staat op http://almerehavenfestival.nl/straatacts/brocante-markt/

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring