‘Groentesoep in Buiten’ in de soep gelopen

Helaas ‘Groentesoep in Buiten’, op zaterdag 3 oktober in het centrum van Almere Buiten, kan niet doorgaan in verband met het oplaaiende coronavirus.

Stichting Art Culture heeft samen met haar partners; de gemeente Almere, Growning Green Cities, Floriade Expo 2022, winkeliersvereniging Buitenmere en Almere City Marketing  ‘Groentesoep in Buiten’ coronabestendig georganiseerd. Jammer genoeg kan de uitvoering alsnog niet plaatsvinden.

Wij willen graag dat iedereen gezond blijft en daarom blazen wij ‘Groentesoep in Buiten’ af. Ten spijt van deze speciale editie met het prachtige programma van artiesten & ambachtslieden, de mooie samenwerkingen met ondernemers in het centrum en het vele werk wat achter de schermen verricht is.

Soms wordt de soep dus zo heet gegeten als zij wordt opgediend. Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag volgend jaar bij een extra gevulde editie.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring