Groenshows van hoveniers Ivo Putman en Lodewijk Hoekstra bij Floriade

Veel bloemen, planten en boomsoorten bij Floriade Expo 2022 staan volop in bloei en daar spelen hoveniers Ivo Putman en Lodewijk Hoekstra met hun groenshows op in. Bezoekers kunnen zo in het park genieten van alle weelderige geuren en kleuren én bij de shows extra inspiratie opdoen voor hun eigen tuin, balkon of dakterras. Ivo en Lodewijk nemen je tijdens hun informatieve groenshows mee in de wondere wereld van bloemen en planten en delen hun praktische tips en toepassingen.

Floriade heeft zowel nationale als internationale deelnemers die allemaal hun groene oplossingen tonen om steden groener, mooier en duurzamer te maken. Op de Expo vind je de meest bijzondere gebouwen gemaakt van verrassende natuurlijke materialen als lisdodde, hennep of paprikastengels. Maar er zijn ook tuinen met een prachtige beplanting, waar je zelf inspiratie kunt opdoen voor jouw tuin of balkon.

Inspiratietuinen van De Grote Tuinverbouwing en Lodewijks Groene Geluk
Presentatoren en hoveniers Ivo Putman van het programma ‘De Grote Tuinverbouwing’ en Lodewijk Hoekstra van ‘Lodewijks Groene Geluk’ hebben beiden ook zo’n inspiratietuin aangelegd op Green Island bij Floriade. Achter de doelstelling van de tuinen ‘Samen op weg naar een groenere wereld’ schuilt de positieve denkwijze die nodig is om stappen vooruit te kunnen zetten.

Groenshows door Ivo Putman en Lodewijk Hoekstra
Inmiddels zijn beide presentatoren kind aan huis bij Floriade. Niet alleen omdat ze een prachtige tuin hebben aangelegd op Green Island, maar ook omdat zij voor hun programma’s De Grote Tuinverbouwing en Lodewijks Groene Geluk regelmatig opnames hebben. De enthousiaste hoveniers delen hun kennis over groen graag met publiek en geven daarom meerdere groenshows bij Floriade. Je kan je zelfs vanaf een luie zitzak mee laten nemen in de wereld van groen. Kom genieten van het groene leven bij Floriade en bezoek de shows bij de Urban Stage om 14:30 uur en 16:00 uur op:

– 21 mei Ivo Putman
– 11 juni Ivo Putman
– 18 juni Ivo Putman
– 10 september Ivo Putman
– 17 september Lodewijk Hoekstra
– 24 september Lodewijk Hoekstra
– 8 oktober Ivo Putman

Wil jij ook komen kijken bij één van de shows? Schuif dan gerust aan en kom samen met Ivo en Lodewijk de bloemetjes buiten zetten! En ben jij benieuwd naar de belevenissen van Lodewijk Hoekstra en Helga van Leur op Floriade? Kijk dan vanaf 5 juni elke zondag Lodewijks Groene Geluk om 17:30 bij RTL 4. Lodewijk Hoekstra en Helga van Leur besteden in alle uitzendingen aandacht aan Floriade. Zo raken niet alleen bezoekers in het park, maar ook mensen thuis geïnspireerd om groener en gezonder te leven.

Floriade Expo 2022
Van 14 april tot en met 9 oktober 2022 is Almere hét podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. De Nederlandse tuinbouw presenteert dan samen met nationale en internationale partners, innovaties en oplossingen voor duurzame en leefbare steden. Op het 60 hectare grote terrein staat het thema “Growing Green Cities” centraal. Het expoterrein ligt op korte reisafstand van Amsterdam en direct aan de A6 met uitzicht op de skyline van Almere.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring