Finalisten & Beste Binnenstad Awards

Op 12 september 2017 zijn op de Dutch Media Week de 2 finalisten in de categorie grote binnensteden en 2 finalisten in de categorie middelgrote binnensteden bekend gemaakt. Deze finalisten maken op 23 november 2017 tijdens het evenement Beste Binnenstad Awards kans op het winnen van de tweejaarlijkse verkiezing ‘Beste Binnenstad 2017-2019’.

In de categorie Grote binnensteden: Arnhem & Breda
In de categorie Middelgrote binnensteden: Almere & Hoofddorp

De steden worden eind oktober bezocht door de jury. Tijdens dit bezoek hebben de binnensteden de kans om jury te overtuigen waarom zij de titel ‘Beste Binnenstad 2017-2019’ verdienen. Tijdens een feestelijke bekendmaking op donderdagmiddag en -avond 23 november zal uiteindelijk duidelijk worden welke binnensteden de titel “Beste Binnenstad 2017-2019” de komende twee jaar mogen dragen. Felix Wigman, juryvoorzitter en voorzitter van het Platform Binnenstadsmanagement: “De uitreiking besteed dit jaar extra aandacht aan ervaringen van voorgaande winnaars. Het evenement is daardoor naast een spannende, feestelijke gebeurtenis ook informatief voor alle binnensteden in Nederland die in de toekomst aan deze verkiezing willen deelnemen”.

Hoe beoordeelt u de steden?
Om de mening van de bewoners, bezoekers en ondernemers in de binnenstad te betrekken bij de beoordeling van de binnensteden werkt de verkiezing samen met Multiscope. Gezamenlijk is een mobiel onderzoek ontwikkeld, waarbij deelnemers aan de hand van de beantwoording van een aantal korte vragen hun mening kunnen geven over de kwaliteit van de binnenstad. Deze app van Multiscope is gratis te downloaden via de appstore of playstore. Na een bezoek aan de binnenstad krijgt de deelnemer automatisch een uitnodiging voor een korte vragenlijst. Door de vragenlijst te beantwoorden maakt u bovendien kans op een dagje uit in de winnende binnenstad.

Meer informatie over de verkiezing, de procedure en eerdere winnaars is te vinden op de website www.debestebinnenstad.nl. Op de hoogte blijven van de Verkiezing Beste Binnenstad? Houd de website in de gaten of volg ons via Twitter @bestebinnenstad of facebook (www.facebook.com/bestebinnenstad)

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring