Fiets mee met “Kris Kras door Almere Stad” op zaterdag 24 september a.s.

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt in Almere? Heb je zin om op een leuke manier een frisse neus te halen? Hou je van fietsen? Fiets dan mee tijdens het gratis fietsevent ‘Kris Kras door Almere’ van Stichting Art Culture in samenwerking met de gemeente Almere. Met behulp van een fietsroute- en stempelkaart fiets je langs diverse lokale ondernemers en initiatiefnemers. Bij elke locatie valt iets te beleven. Bij een volle kaart kun je een presentje uitkiezen.

Zaterdag 24 september a.s. is de vijfde editie van Kris Kras door Almere 2022, in Almere Stad. Je fietst via een prachtige fietsroute langs allerlei bijzondere adresjes waar veel te beleven valt, zoals Flower Power Walk-Expo, Dutch digital Art Museum, Huis van Vrede, Boekwinkel Korsakov, buurtlokaal Filmwijk – we verklappen natuurlijk nog niet alles- nog veel meer! Wij durven te wedden dat jij na Kris Kras door Almere STAD zegt……’geen idee dat dat bijzondere bedrijf of initiatief in Almere gevestigd is’.

Hoe fiets je mee?
De start van de GRATIS fietstocht is om 12:00 uur, bij Kattencafé The Coffee Cat, Brouwerstraat 36 in Almere Stad. De eerste 200 aanmelders krijgen een stempelkaart en hebben recht op alle ‘aanbiedingen’ van de deelnemers. Aanmelden kan tussen 11:00 – 12:00 uur. Na 200 aanmeldingen kun je wel meedoen, maar krijg je geen stempelkaart. Dit mag de pret natuurlijk niet drukken. De route blijft leuk en interessant en duurt ongeveer tot 17:00 uur. De organisatie is tot 18 uur aanwezig om de laatste fietsers met de bezemwagen te onthalen. En vergeet niet… bij een volle stempelkaart ligt er een mooi zelf te kiezen presentje voor je klaar.

Wat is er allemaal nog meer te doen

– Vintagemarkt ‘Afdankertjes’ op zondag 2 oktober in de Cultuurdome van 11-17 uur. Middachtenlaan 21, Almere Buiten. Onderdeel van het UITFestival Almere Buiten.
– Steiger Festival op zaterdag 8 en zondag 9 oktober op bedrijventerrein De Steiger 10 – 18 uur.
– Vintagemarkt ‘Afdankertjes’ in Reigers Inn op zaterdag 8 en zondag 9 oktober, De Steiger 74M van 10-18 uur
– Route 46; atelierroute op zaterdag 26 zondag 27 en woensdag en 30 november 2022

Ga nog meer van Almere houden en doe mee of kom langs.

Meer info hierover lees je op facebook www.facebook.com/kriskrasdooralmere.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring