Fiets mee met ‘Kris Kras door Almere Haven’ op zaterdag 9 juli a.s.

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt in Almere? Heb je zin om op een leuke manier een frisse neus te halen? Hou je van fietsen? Fiets dan mee tijdens het gratis fietsevent ‘Kris Kras door Almere’ van Stichting Art Culture in samenwerking met de gemeente Almere. Met behulp van een fietsroute- en stempelkaart fiets je langs diverse lokale ondernemers en initiatiefnemers. Bij elke locatie valt iets te beleven. Bij een volle kaart kun je een presentje uitkiezen.

Zaterdag 9 juli a.s. is de zesde editie van Kris Kras door Almere 2022, in Almere Haven. Je fietst via een een prachtige fietsroute langs allerlei bijzondere adresjes waar veel te beleven valt, zoals Van De Houtmijn meubelmaker, voedselbos, bostuin IVN, Skillsgarden playground, flyboarden, EN HEEL BIJZONDER Sikhtempel, OPENT VOOR DE EERSTE KEER DE DEUREN VOOR PUBLIEK en – we verklappen natuurlijk nog niet alles- nog veel meer! Wij durven te wedden dat jij na Kris Kras door Almere HAVEN zegt……’geen idee dat dat bijzondere bedrijf of initiatief in Almere gevestigd is’.

Hoe fiets je mee?
De start van de GRATIS fietstocht is om 12:00 uur, bij Corrosia Café Markt 38a in het centrum van Almere Haven. De eerste 200 aanmelders krijgen een stempelkaart en hebben recht op alle ‘aanbiedingen’ van de deelnemers. Aanmelden kan tussen 11:00-12:00 uur. Na 200 aanmeldingen kun je wel meedoen, maar krijg je geen stempelkaart. Dit mag de pret natuurlijk niet drukken. De route blijft leuk en interessant en duurt ongeveer tot 17:00 uur. De organisate is tot 18 uur aanwezig om de laatste fietsers met de bezemwagen te onthalen.
En vergeet niet… bij een volle stempelkaart ligt er een mooi zelf te kiezen presentje voor je klaar.

Geen fiets wel Kris Kras door Almere?

Deze editie heeft nog een bijzonder tintje. Voor diegene die wel mee willen fietsen maar geen fiets hebben worden er tijdens het event 5 fietsen beschikbaar gesteld door Skillsgarden playground. Om 11.45 worden de mountainbikes bij het inschrijfpunt Corrosia Café geleverd. De uiterlijke inlevertijd van de fietsen is om 16.45 uur bij Skills Garden. Voor het lenen van een fiets dient er een legitimatiebewijs achtergelaten te worden. Deze worden uiteraard goed bewaart en bewaakt door de organisatie.

Mountainbikes:
2x kindermountainbike (lengte 120-140 cm)
3x mountainbike (lengte 140-175 cm)

Een uniek kans om mee te kunnen fietsen. Sta je te trappelen en wil je een fiets lenen? Stuur de organisatie een e-mailtje en wij reserveren een fiets voor je. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. chantal@startculture.com.

Wat is er allemaal nog meer te doen met Stichting Art Culture

– Kris Kras door Almere Poort op zaterdag 3 september inschrijven tussen 11-12 Zuyder Zeeduinweg 574
– Kris Kras door Almere Stad op zaterdag 24 september inschrijven tussen 11-12 Kattencafé The Cofffee Cat
– UITfestival op zondag 2 oktober in het centrum van Almere Buiten
– Steiger Festival op zater- en zondag 8 en 9 oktober op bedrijventerrein De Steiger
– Route 46; atelierroute op zater-, zon- en woensdag 26, 27 en 30 november 2022

Ga nog meer van Almere houden en doe mee of kom langs.

Meer info hierover lees je op facebook www.facebook.com/kriskrasdooralmere.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring