Feestshoppen in Almere Centrum

De feestdagen beginnen al goed in het recent tot beste binnenstad bekroonde Almere Centrum. Uitbundige kerstverlichting, prachtige etalages en sfeervolle kerstmuziek vormen al een perfecte basis om in de stemming te komen. Maar dit jaar pakt Almere Centrum extra uit met feestelijke workshops voor jong en oud, leuke aanbiedingen, een cadeau-inpakservice, live optredens van koren en een extra grote schaatsbaan. Dit alles onder het overkoepelende thema ‘Feestshoppen’.

Winter Village Almere
Van 16 december tot 14 januari wordt het Forum in Citymall Almere omgetoverd tot een winters dorp met sfeervolle schaatsbaan. Hier kan in de winterse openlucht geschaatst worden en op verschillende momenten worden er schaatsworkshops gegeven en mogen klassen er komen schoolschaatsen. In het dorp is ook plek voor een sfeervol restaurant met een gezellig, verwarmd buitenterras waar genoten kan worden van winterse lekkernijen. De schaatsbaan is iedere dag geopend. Toegang kost €7,- of €3,50 voor houders van een Almere Centrum klantenkaart

X-mas & Lifestyle workshops
Het weekend van 16 en 17 december organiseren verschillende winkels workshops, proeverijen en activiteiten rond het thema Feestshoppen. Wie de laatste trends op het gebied van fashion en styling wil weten, of wie make-up advies zoekt of wil weten welke wijnen en delicatessen er met Kerst niet mogen ontbreken moet dit weekend absoluut in de agenda zetten. Op almerecentrum.nl/feestshoppen staat het volledige overzicht van alle workshops en activiteiten.

Live Muziek in Kerstsfeer
Het weekend van 23 en 24 december wordt het thema feestshoppen muzikaal omlijst. Door het hele centrum treden kerstkoren op. Zij brengen ieder op eigen wijze de mooiste en meest stemmige kerstmuziek ten gehore. Ook het overzicht van optredens en tijden is te vinden op almerecentrum.nl/feestshoppen.

De mooist versierde etalage verkiezing
Sommige ondernemers maken elk jaar weer een kunstwerk van hun etalage. Dit jaar kunnen alle bezoekers van Almere Centrum stemmen op hun favoriet. Stemmen kan door de foto van de persoonlijk favoriete winkeletalage te delen op instagram met #feestshoppen + #winkelnaam. Hiermee maakt men kans op shoptegoed ter waarde van €250!

Inpakservice, kinderactiviteiten en stadswandelingen
Maar er is meer. Eigenlijk is er elke dag in december wel wat te beleven. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag kunnen bezoekers in Winter Wonderland aan de Traverse 7 in winterse sferen op de foto. Het weekend van 16 en 17 december kunnen gekochte cadeaus gratis worden ingepakt bij de speciaal hiervoor ingerichte inpakservice op de Citadel. De laatste dagen van het jaar, van 27 t/m 30 december, zijn er elke dag leuke én gratis kinderactiviteiten op de Esplanade. En liefhebbers van architectuur en Almere kunnen op 7, 14 en 28 december tussen 19.00 en 20.30 uur voor €3,- op pad met een gids voor een Stadswandeling by Night. Ook voor informatie over deze activiteiten kunnen geïnteresseerden terecht op www.almerecentrum.nl/feestshoppen

Kortom: in Almere Centrum weten ze pas écht wat feestshoppen is!

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring