Evenementen 2022: what a ride!

Met de Floriade 2022, zijnde het grootste en langstlopende evenement van Nederland, ontstond de opdracht om ook in de stadsdelen een passend feestelijk programma te maken om dit bijzondere themajaar samen te vieren. Resulterend in ruim 220 evenementen waarvan een aantal nieuw en speciaal ontwikkeld, zoals onder andere Almere Floats, Connecting Cultures, Urban City Games, Ally Art & Architecture, Alluminous, Lifestyle Day en vele anderen. De diverse aftermovies druppelen inmiddels langzaam binnen en daarmee is het trots terugkijken inmiddels begonnen. Wil jij ze nog even herbeleven?
Bekijk ze hier.

Ook dit najaar neemt de feestvreugde niet af. We hebben net de succesvolle Halloweenkermis afgerond, de angstaanjagende Halloween Run gelopen, het Circus in Haven is van start gegaan en Sinterklaas is ook al onderweg. Daarna begint de koude winterpret, met een 2-daagse Winterfair in Haven, Nostalgische kerstpret in Buiten en een echte ijsbaan op het Forum.

De ‘afterparty’ van het themajaar 2022 is dus begonnen en de kalender voor 2023 vult zich goed. Het is daarbij fantastisch om te zien dat een aantal van de nieuwe evenementen van dit jaar ook volgend jaar terugkomen. Fijne Floriade-legacy dus!

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring