Even voorstellen – Bob van der Kolk

Als nieuwe evenementencoördinator bij Almere Citymarketing (ACM) stel ik me hierbij graag even voor. Vanaf 1996 ben ik woonachtig in de Literatuurwijk in Almere. Met mijn vrouw en 2 dochters woon, werk en recreëer ik hier met bijzonder veel plezier! Daarmee mag je me gerust hardnekkig ambassadeur van Almere noemen, vooral richting veel van mijn vrienden en kennissen uit het Gooi die inmiddels vrijwel allemaal gekozen hebben voor het groen, de ruimte en de spirit van Almere.

Mijn achtergrond sluit goed aan bij mijn nieuwe functie. Ik ben 16 jr. werkzaam geweest bij een bekend Evenementenbureau voor zakelijke evenementen, daarna heb ik de overstap gemaakt naar het cross mediale bedrijf The Entertainment Group.

In 2009 ben ik zelf met mijn onderneming begonnen in de live-industrie, uiteindelijk resulterend in twee mooie bedrijven waarin we voor circa 100 artiesten de zaken mochten verzorgen en waarbij we vele kleurrijke evenementen hebben kunnen organiseren voor bedrijven, instellingen, overheden en vermogende particulieren.

Inmiddels heb ik één van die bedrijven verkocht en ben ik binnen mijn andere onderneming nog Personal Booker van o.a. Guus Meeuwis, Edsilia Rombley, Anita Meyer en Wibi Soerjadi. Deze activiteiten zijn uitstekend te combineren met mijn 4-daagse baan bij Almere City Marketing.

Vanaf 1 januari ben ik gestart als evenementencoördinator en adjunct-directeur bij ACM, met veel plezier overigens, maar wel in een rare tijd. Tot medio maart was er full focus op een sprankelende en gevarieerde evenementenkalender met circa 200 events, maar medio maart sloeg het noodlot toe: corona!

De afgelopen maanden hebben we veel crisisoverleg gehad met de afdeling vergunningen, de gemeente, de veiligheidsregio en natuurlijk onze ‘klanten’; de organisatoren, leveranciers, partners en sponsoren van evenementen in Almere.
Inmiddels zijn we gelukkig in een volgende fase terecht gekomen waarbij we heel voorzichtig vooruit kunnen kijken naar wat er WEL mogelijk is. Dat vraagt om creativiteit, geduld en een dosis opportunisme. Gelukkig is de evenementenindustrie wel gewend om ‘Om-te-denken’ en daarmee ontstaan toch weer leuke nieuwe initiatieven. Meer daarover in deze nieuwsbrief.

Zijn er vragen, ideeën of andere zaken met betrekking tot evenementen in Almere, neem dan gerust contact met me op via b.vanderkolk@almere-citymarketing.nl

Ik zou het uiteraard bijzonder leuk vinden jullie allemaal straks weer 1-op-1 te kunnen ontmoeten; op kantoor aan De Diagonaal (boven de VVV) of ergens live tijdens een evenement op een mooi stadsplein, in een van onze groene parken, op het water, of elders.

Graag tot snel en blijf gezond!

Bob van der Kolk

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.


Wij beschermen jouw privacy. We versturen geen spam. U kunt zich op elk moment weer afmelden.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring