Een diepe buiging…

Het stukje opportunisme in evenementenland, wordt momenteel overschaduwd door het weer oplaaiende virus. We zullen ermee moeten dealen, maar één ding is toch zeker: het virus zal slechts tijdelijk onder ons zijn.

Toch hebben er nog wel toffe evenementen plaatsgevonden, denk aan Ally’s Drive In, 036 Dance Event, Ally Amfi Theater, 30 van Almere en andere events die een vermelding in deze nieuwsbrief zeker verdienen. Een diepe buiging voor de organisatoren die dit hebben doorgezet onder deze barre en onzekere omstandigheden.

Evenementen zijn belangrijk voor de stad. Ze geven levensvreugde en maken de stad tot een dynamische plek voor jong en oud. De stad heeft dat nodig, in goede en slechte tijden. We gaan dus door en hebben inmiddels toch weer 110 aanmeldingen op de evenementenkalender kunnen realiseren voor volgend jaar. Wil jij een evenementen aanmelden? Dat kan hier.

Op een mooi en gezond najaar!

Bob van der Kolk
Evenementen coördinator Almere City Marketing
b.vanderkolk@almere-citymarketing.nl

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring