Diersuper Jumper opent in de meest diervriendelijke gemeente van Nederland

Almere Centrum, 12 januari, 2023 – Op woensdag 25 januari opent Jumper een groot filiaal in Almere Centrum. In de winkel aan de Corridor 8 vinden huisdiereigenaren ruim 700m2 met een groot assortiment diervoeding en benodigdheden. De openingsdag zelf wordt feestelijk gevierd. Jumper en Almere Centrum zijn een goede match. Almere is onlangs uitgeroepen tot meest diervriendelijke gemeente van het jaar 2023 door Stichting Dierenlot.

Diersuper
Jumper is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken. Alles voor huisdieren is te vinden onder één dak. Ook in de nieuwe winkel in Almere Centrum kunnen dierenvrienden hun hart ophalen bij een zeer ruim assortiment aan honden-, katten-, konijnen-, knaagdier-, vogel- en aquariumproducten. Dit varieert van exclusieve premiummerken tot de bekende supermarktmerken en huismerken. Daarnaast is er op het gebied van dierbenodigdheden ruime keus, variërend van alle basisbenodigdheden tot de meest luxe huisdieraccessoires. De winkelmedewerkers zijn zelf ook dierenliefhebbers en staan klanten graag te woord voor advies.

Opening
Jumper laat de opening op 25 januari niet ongemerkt voorbijgaan. Klanten kunnen bijvoorbeeld rekenen op scherpe acties en kortingen tijdens en na de opening. Op de dag zelf draait een bekende DJ spetterende muziek en is er een rad van fortuin. Voor huisdieren is er van alles te proeven.
Martin Ort, directeur van de OVSA (Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere) is blij met de komst van Jumper: “Een grote dierspeciaalzaak als deze maakt ons aanbod nog meer onderscheidend. Bovendien kan Jumper niet ontbreken in de meest diervriendelijke gemeente van Nederland. We hopen veel enthousiaste dierenliefhebbers te mogen verwelkomen in Almere Centrum!”.

Jumper opent op 25 januari aan de Corridor 8 in Almere Centrum. De winkel meet ruim 700m2 en wordt gehuurd van UMB Group.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring