De FlexY app vanaf nu 24 uur, 7 dagen per week beschikbaar

Shop online bij je lokale winkels

Om lokale ondernemers juist nu extra te kunnen steunen werd onlangs de FlexY app gelanceerd. Inwoners van Almere kunnen hiermee producten bestellen bij verschillende lokale ondernemers in Almere Centrum. De producten worden dezelfde avond nog gratis thuisbezorgd. Vanaf 7 juni is de functionaliteit van de app uitgebreid. Vanaf dan is de app 24 uur per dag beschikbaar. Bovendien worden bestellingen nu ook op zondag geleverd.

Met de FlexY app kunnen Almeerders nu 24 uur per dag, thuis vanaf de bank producten kopen bij hun favoriete lokale ondernemers. Uniek is dat ze bij verschillende winkels kunnen bestellen, maar dat alles tegelijk wordt geleverd.  Steeds meer winkeliers sluiten zich aan bij de app.

Het werkt eenvoudig en veilig. Klanten plaatsen hun bestelling en de winkeliers krijgen die binnen. Zij checken vervolgens of de producten op voorraad zijn. Een klant die buiten openingstijden een bestelling plaatst moet dus nog wel even wachten tot de winkelier dit heeft gecheckt. Er wordt afgerekend via iDEAL. De producten worden hierna verzameld op een centrale locatie en vanaf daar tussen 17.00 en 20.00 in één keer gratis thuisbezorgd bij de klant, ook op zondag. Van moment van bestelling tot bezorging kan de status van de bestelling in de app worden gevolgd door zowel de klant, de ondernemers als de bezorger.

De app is te gebruiken door inwoners van Almere en kan worden gedownload op get.flexyapp.com.

Meer informatie is te vinden op almerecentrum.nl/flexy

Over Almere Centrum
Het toonaangevende centrum van Almere is de perfecte bestemming voor een dagje winkelen. Bezoekers hebben er de keuze uit ruim 400 winkels. Niet voor niets is Almere Centrum in 2017 uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Je vindt er verschillende bijzondere en uitgebreide winkels van grote modenamen als ZARA, Primark, Superdry, Pull & Bear, Only for Men en H&M maar ook speciaalzaken als Bever, Vitaminstore, Rituals, KIKO Milano en Jeans Centre. Diverse gezellige horecapleinen bieden genoeg keuze voor een kopje koffie, lunch, een borrel of diner. De leuke kleinere winkeltjes zijn te vinden in de Passages. Bezoekers kunnen bovendien gebruik maken van gratis Wi-Fi door het hele winkelgebied.

Naast winkels en horeca biedt Almere Centrum ook onderdak aan een grote bioscoop, een uitgebreide bibliotheek, de schouwburg en het educatieve en spannende Veiligheidsmuseum PIT. Gedurende het hele jaar worden er regelmatig drukbezochte evenementen voor jong en oud georganiseerd.

Het door internationale architecten, waaronder Rem Koolhaas, ontworpen autovrije centrum ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en het Gooi en biedt diverse parkeergarages met ruime plekken. Ook per trein is het centrum eenvoudig te bereiken. Het station ligt in het winkelgebied. Het centrum is 7 dagen per week geopend.

Almerecentrum.nl

Over de FlexY app
De FlexY app is een product van het Almeerse bedrijf Fast App B.V., opgericht in 2017 door Viresh Kewalbansing en partners, waaronder Ali B. Fast App B.V. is met de app al actief in het buitenland. Onder de noemer ‘deliver anything’ brengen ze de vraag naar producten, het aanbod en eenvoudige bezorging samen.

www.flexyapp.com

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring