Custom Turbo Meeting Almere Centrum

Op zondag 24 juni vindt in Almere de jaarlijkse Custom Turbo Meeting plaats. Dat is een bijzonder evenement voor liefhebbers van straatlegale performance auto’s met geüpgrade boostsystemen en motors. Alles staat in het teken van tuning, zoals het op deze manier aanpassen van auto’s wordt genoemd. Turbo upgrades, superchargers, BOV, Wastegates, forged pistons, ECU flash; het zal de meeste mensen niet veel zeggen, maar fans en tuners weten genoeg. Voor hen, maar ook voor alle andere liefhebbers van bijzondere auto’s, is het een onmisbaar evenement.

Custom Turbo en Supercharger
Speciaal voor de meeting komen verschillende aangepaste auto’s naar Almere. Zo staan er Honda’s van 900+ PK, klassieke BMW’s met turbo, VAG auto’s met flinke PK’s en meer. Bij elke auto staan tuners, zowel amateur als professional, om te vertellen over de aanpassingen en upgrades die zijn gedaan. Zij vertellen bovendien graag over hun grote passie en geven tips en details over wat bezoekers met hun eigen auto kunnen doen. Er staan ook verschillende supercars, exclusieve sportauto’s en roemruchte performance classics, al dan niet met boost, uitgestald. En dit jaar is het evenement uitgebreid naar het Forum waar de Amerikaanse Muscle Cars staan. Onder de deelnemende auto’s worden prijzen verloot. Iedereen die zelf een turbo of supercharger auto heeft kan meedoen. Zij kunnen zich aanmelden via www.ctsm.nl.

De Custom Turbo Meeting vindt plaats op zondag 24 juni van 13.00 tot 16.00 uur, Esplanade en Forum, Almere Centrum. De toegang is gratis.

Foto: Jeroen Cabbolet

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.


Wij beschermen jouw privacy. We versturen geen spam. U kunt zich op elk moment weer afmelden.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring