Bijzondere nieuwe huurders in Almere Centrum

Almere Centrum blijft een aantrekkelijke vestigingsplaats voor ondernemers. Dat bewijst de komst van meerdere winkels en restaurants in het winkelgebied dat onlangs werd uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland.

Miss Etam
Miss Etam nam eind februari de aftrap met de opening van een 344m2 tellende winkel aan de Diagonaal. In de winkel kunnen stijlbewuste dames terecht voor een uitgebreide collectie vrouwelijke kleding en accessoires die op een toegankelijke manier wordt gepresenteerd. Bijzonder is de outlet op de tweede verdieping van het pand.

Madame Jeanette
De definitieve datum is nog niet bekend, maar medio eind maart/begin april hoopt Restaurant Madame Jeanette open te gaan. In de keuken van Madame worden typisch Surinaamse gerechten bereid maar ook invloeden van andere Zuid-Amerikaanse landen zijn vertegenwoordigd. Opvallend is het ruime aanbod aan vegetarische en zelfs veganistische gerechten. Het Zuid-Amerikaanse temperament komt ook terug in het aanbod aan cocktails en de muziek in het restaurant. Madame Jeanette opent aan Belfort 5-7 en meet 270m2.

Skechers
Rond dezelfde periode openen de deuren van Skechers aan de Diagonaal 11. Deze eigenzinnige keten van schoenenwinkels staat bekend om de uitgebreide collectie comfortabele, maar betaalbare schoenen die bijdragen aan een juiste stand van de voeten. Een voorbeeld hiervan is de memory-foam zool die in veel van de modellen in de collectie is toegepast. Maar de schoenen zijn ook stijlvol wat de winkel over de hele wereld populair maakt bij modebewuste mensen die comfort belangrijk vinden. Het pand van Skechers meet 191m2.

Par Hasard
Vanaf april kunnen Almeerders kennis maken met de charme van de traditionele Belgische frituur. Dan opent de vierde vestiging van Par Hasard aan Belfort 128. Het restaurant combineert de to-go frituur van de frietkot met een eetcafé op hoog niveau. Naast huisgemaakte, bekroonde frieten met zelf gemaakte sauzen en legendarische frikandellen, staan er ook klassiekers als fish & chips, zuurvlees en Hollandse biefstuk op het menu. Par Hasard schenkt bovendien eigen huiswijnen, verschillende bieren en champagne bij de friet. Het restaurant meet 150m2.

Costes
Later in het jaar, medio juni, is het de beurt aan het Nederlandse merk Costes. De stijlvolle en trendy collectie biedt kleding en accessoires van hoge kwaliteit voor de modebewuste man en vrouw die midden in het leven staan en zowel overdag als ’s avonds goed voor de dag willen komen. De nieuwe winkel aan het Bordes 4-10 wordt de eerste winkel in Almere en is 1470m2 groot.

Martin Ort, directeur van de Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere: “We zijn buitengewoon verheugd met de komst van deze bijzondere namen. Skechers, en Costes passen perfect in het rijtje van andere recente nieuwkomers als Pull & Bear, Hudson’s Bay, M.A.C. Cosmetics en Snipes. Het al ruime aanbod voor het stijl- en trendbewuste publiek is hiermee geweldig mooi uitgebreid, waardoor Almere echt als shopstad op de kaart staat. Twee unieke horecaconcepten onderstrepen bovendien dat Almere Centrum niet alleen tijdens winkeltijden een goede bestemming is. Het Belfort heeft inmiddels echt het karakter van een gezellig stadsplein zoals dat in de Beste Binnenstad niet mag ontbreken.

Alle nieuwkomers huren van Unibail-Rodamco.

© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring