Bands spelen locaties vol tijdens Popronde Almere

Het weekend van 29 september liepen de straten over met Almeerders die een kijkje kwamen nemen in het centrum, tijdens Popronde Almere. Tijdens het optreden van Thaïti overdag in The Black Cockatoo, één van de nieuwste Popronde locaties, stonden de mensen zelfs op straat! Dit gebeurde ook in de avond op locaties zoals Hi-Fi Klubben, Finn en de Bierfabriek. Er is tot in de vroege uurtjes doorgefeest tijdens de afterparty in Poppodium De Meester.

“De negende editie van Popronde Almere verliep soepel. Dit kwam onder andere door de inzet van onze vrijwilligers. Daarnaast waren er overal mensen aan het genieten van de diverse muziek die Jens heeft geprogrammeerd.” vertelt Emel, zij verzorgde deze editie voor de communicatie. “Als ik terugkijk naar deze dag, kan ik alleen maar denken ‘wow, we hebben het gewoon geflikt!’ bezoekers waren uitermate enthousiast over de optredens en muziek en overal was het lekker druk!” Vertelt ze met een lach. “Het is gek om je te bedenken dat dit het laatste jaar van onze programmeur en producent Jens Lendering was.”

Jens vertelt over zijn favoriete acts tijdens Popronde Almere 2018: “The Tambles, Thaïti en Karel zijn zeker mijn favoriet! De grootste verrassing was toch wel Baptist, ik kende ze wel al wat langer, maar ik kon vooraf geen hoogte krijgen of het nou een zware of dansbare act zou zijn” vertelt Jens. “Het bleek uiteindelijk het laatste te zijn, toen ik tegen het einde binnenkwam werd er heel vet afgesloten en stond de dansvloer van de Bierfabriek vol” vertelt Jens met een grote glimlach. De coördinator van Popronde Almere Jan-Melle Liscaljet is net zo enthousiast over The Tambles als Jens dat is. “Toch is ook Jay-Way één van de favoriete waar we veel van zullen horen aankomende tijd.” vertelt hij.

Over Popronde Nederland
De Popronde biedt podium aan talentvolle opkomende artiesten. Nieuw talent krijgt bij Popronde de kans om buiten hun eigen stad op te treden en zich aan het grote publiek te presenteren. Almere viel dit jaar in het tweede weekend van de Popronde. Het festival reist nog door tot en met 18 november naar steden zoals Utrecht, Oss, Tilburg, Harderwijk, Leiden, Arnhem en meer! Kijk voor alle locaties en acts op de website van Popronde Nederland: www.popronde.nl

De Popronde komt volgend jaar weer naar Almere! In welk weekend het in 2019 valt, wordt nog bekendgemaakt. Voor alle updates kun je de social mediakanalen van Popronde Almere volgen.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring