Almeerse monopolyspel weer te koop bij VVV Almere

De Almeerse editie van het Monopolyspel is weer te koop. Na de overweldigende vraag eind vorig jaar, besloot de Soroptimistclub Almere, initiatiefnemer van het spel, een herdruk te maken. Deze versie is vanaf vandaag te koop bij VVV Almere aan de Diagonaal 199 in Almere Centrum en bij The Read Shop aan de Markstraat 3 in Almere Haven.

Het eerste herdrukte exemplaar werd vanmiddag aangeboden door Saskia Hoogwoud van Soroptimisteclub Almere aan Nik Smit, directeur van Almere City Marketing en Paul Meekel, vestigingsmanager van VVV Almere. Meekel: “De afgelopen maanden waren mensen meer thuis dan gebruikelijk, we merkten dat de vraag naar het Almeerse Monopolyspel gestaag doorging. We hebben inmiddels meer dan dertig voorinschrijvingen verzameld. We zijn blij het spel weer te kunnen verkopen. Straks staan de herfst en de feestdagen voor de deur, een periode waarin toch al meer vraag naar gezelschapspellen is. Ook als relatiegeschenk voor Almeerse bedrijven is deze editie een aanrader. Wij zijn dan ook heel blij met deze nieuwe voorraad.”

“We merken dat Almeerders steeds trotser worden op hun stad. Dat het spel vorig najaar zo snel uitverkocht zou raken hadden we niet verwacht. Het is leuk dat Almeerders het spel cadeau geven aan elkaar en aan mensen die niet meer in de stad wonen maar er nog wel een band mee hebben. En bijzonder om te zien dat het als relatiegeschenk ook goed werkt,” aldus Smit.

Het Almeerse Monopolyspel is te koop voor € 49,95 per stuk, zolang de voorraad strekt. VVV Almere heeft 500 exemplaren beschikbaar. Havenaren kunnen nu ook terecht bij The Read Shop. Zij hebben ook 500 exemplaren beschikbaar. Voor deze editie geldt echt: op = op.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring