ALLY Amfitheater van start!

AllyBlijftBinnen organiseert in samenwerking met poppodium De Meester een driedaags evenement op 27, 28 en 29 augustus in het amfitheater aan het Castellumpad. Het publiek kan genieten van optredens van Wesly Bronkhorst, New Cool Collective, Mits Mitchell en nog andere artiesten, Comedy Night met Fuad Hassen en kindershows.

Programma
Het ALLY Amfitheater wordt dit jaar op vrijdag 27 augustus geopend door The Royaltease en Mits Mitchell. De Almeerse Nederpop zanger zal in een unieke samenwerking met de 80’s coverband een feestelijke openingsshow van 60 minuten verzorgen om het publiek op te warmen voor de rest van het programma. De band New Cool Collective zal na de opening op het podium verschijnen om de Almeerders op hun stoelen te laten dansen.

Zaterdag 28 augustus staat er een divers programma. De middag wordt afgetrapt door The Overslept, bekend van hun hit ‘Stolen Car’ en bekroond tot 3FM Talent in 2017. Het folksduo Tangarine neemt het stokje vervolgens over. Na deze act zal er een Comedy Night plaatsvinden met Fuad Hassen en wordt de zaterdag afgesloten met een Hollandse Avond met niemand minder dan Wesly Bronkhorst en Almeerse zanger Danny Lit.

Op zondag 29 augustus staan er shows van Dikkie Dik en de Taart 2+ en Deze ridder zegt Nee 4+! op het programma voor de jonge inwoners van Almere en hun ouders. Als afsluiter van het driedaags evenement zal ALLY’s Local Heroes te zien zijn. Almeerse artiesten Mariëlle Flens, Marijn Zwart, Ron Lindeman, Norah Jane, Björk Lommers, Lynn en Michaël Vaillent zullen hun talent combineren en maken er samen een muzikale show van.

Kaartverkoop gestart
Tijdens het evenement is er de mogelijkheid om eten en drinken te halen middels QR-codes. Door de coronamaatregelen is er capaciteit binnen het ALLY Amfitheater voor 175 personen per show. Tijdens de shows moet het publiek blijven zitten om in hun stoel te dansen.

De kaarten van het ALLY Amfitheater verschillen per act. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina (link naar ALLYBLIJFTBINNEN Facebook-pagina) van AllyBlijftBinnen. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.demeesteralmere.stager.nl.

AllyBlijftBinnen
Vorig jaar vond de eerste editie van het ALLY Amfitheater plaats in Amfitheater Castellum. De Ondernemingspitch van de Gemeente Almere was de kickstart voor dit evenement. Na een succesvol bezocht driedaags evenement keert het collectief dit jaar terug voor de tweede editie. Het openluchttheater nabij kasteel Almere, momenteel versierd door Kamp Seedorf, wordt voor drie dagen omgetoverd tot een gezellig aangekleed zomerevenement voor de Almeerders.

AllyBlijftBinnen heeft zich sinds maart 2020 ingezet voor de stad tijdens de Corona periode. Het collectief bedacht ludieke acties om Almeerders een hart onder de riem te steken. Met het ALLY Amfitheater willen zij een dag en avond weg aanbieden in eigen stad met een diverse programmering.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring