All Bakers bouwt nieuw bedrijfspand in Almere op Stichtsekant

All Bakers is een producent en leverancier van bagels, focaccias, muffins en strudels voor retail, groothandels en horeca. Het bedrijf verhuisde in 2003 van Amsterdam naar Almere en maakt een dusdanig groei door dat verhuizing naar een groter bedrijfspand noodzakelijk is. All Bakers bouwt op bedrijvenpark Stichtsekant een nieuw bedrijfspand op een kavel van circa 5.300 m2. All Bakers heeft vooral vanwege de gunstige ligging aan de A27 voor bedrijvenpark Stichtsekant gekozen.

Bedrijvenpark Stichtsekant maakt onderdeel uit van de Logistieke hotspot Almere-Lelystad-Zeewolde die onlangs tot 4e Logistieke hotspot van Nederland is verkozen. Het bedrijvenpark biedt echter niet alleen ruimte voor logistieke bedrijven maar heeft ook circa 15,5 ha beschikbaar voor gemengde bedrijven.

Duurzaam bedrijfspand

Dit nieuwe bedrijfspand van All Bakers zal voorzien worden van zonnepanelen en warmteterugwinning. Daarnaast worden de nieuwste, milieuvriendelijke productiemachines en methodes voor een optimaal bakproces toegepast

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring