Adriana Strating nieuwe directeur KAF

Adriana Strating is door de Raad van Toezicht van Kunstlinie Almere Flevoland benoemd tot nieuwe directeur van de stichting. Zij volgt per 1 november Jeroen van de Wiel op, die na ruim 5 jaren het stokje aan haar overdraagt. Guus Stoelinga voorzitter van de Raad van Toezicht “We zien uit naar de samenwerking met Adriana Strating. We hebben haar leren kennen als een verbinder met een grote ervaring en interesse in de culturele sector. Haar ervaring als ondernemer in combinatie met een out-of-the box mentaliteit maken dat zij voor ons de geschikte persoon is om KAF naar een volgende fase te leiden.”

 

Adriana heeft meer dan 30 jaar ervaring in diverse leidinggevende functies binnen de culturele en aanpalende sectoren. De laatste 10 jaar heeft zij zich daarbij met name gericht op het professionaliseren en uitbouwen van culturele organisaties die na een verandertraject toe waren aan het uitbouwen en bestendigen van hun positie in de culturele markt. “Ik ga met veel energie mijn brede kennis en ervaring inzetten voor de Kunstlinie Almere Flevoland. Een organisatie met een prachtig cultuur maatschappelijk product waar ik zowel heel veel passie voor heb, alsook heel veel mogelijkheden voor zie.

Adriana’s voorganger Jeroen van de Wiel heeft KAF in de afgelopen jaren door het verander proces van Schouwburg naar brede kunstinstelling geloodst. Guus Stoelinga; “wij bedanken Jeroen voor zijn waardevolle bijdrage voor de cultuur in Almere, en natuurlijk heel specifiek voor de geweldige manier waarop hij KAF door transitie heeft geloodst.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring