Aanmelden evenementen 2022

Het evenementenseizoen 2022 staat weer voor de deur! 1 september 2021 is de ‘zachte’ deadline voor het aanmelden van de evenementen die in 2022 plaatsvinden. Na 1 september worden de aangemelde evenementen beoordeeld en de evenementenkalender vastgesteld.

U kunt uw evenement uiteraard ook na 1 september aanmelden. Aanmeldingen na 1 september worden echter in volgorde van binnenkomst behandeld, waarbij beschikbaarheid van het door u gekozen terrein mogelijk al vergeven is.

Evenementen 2022: focus op Floriade Expo 2022
Met de komst van Floriade Expo 2022 (medio april tot begin oktober 2022) zal bij de toewijzing van uw evenement vanuit het citymarketingbeleid met nadruk gelet worden op de pijler “Growing Green Cities”.

Growing Green Cities: Almere laat zien hoe natuur en stad samengaan, nu en in de toekomst. We zien dat terug in de vele parken en bossen waar Almere om geliefd is, maar ook in inventieve oplossingen die bijdragen aan lokaal voedsel, schone energie en wat groen doet voor de gezondheid van onze inwoners. Evenementen zijn bij uitstek geschikt om mensen mee te nemen in de groene ambities van de stad.

Het is dus in 2022 van belang dat uw evenement maximaal aansluit op dit thema en de onderliggende thema’s: Feeding the city, Greening the city, Healthying the city en Energising the city. Denk dus vast welke onderdelen van jouw activiteit/ evenement kunnen inblenden in deze thematieken. Dit zal zeker positief invloed hebben op een eventuele toewijzing.

Meld nu uw evenement aan.

© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring