2022 bijzonder jaar

Dat 2022 een bijzonder jaar zou worden, dat wisten we al. Maar dat de uitrol van een aantal nieuwe events direct zo goed ontvangen werd…dat is toch bijzonder. Maar ook de bestaande events en pinksterkermis werden weer hoog gewaardeerd.

Tijdens Urban City Games liet Almere zich van haar sportieve Urban-kant zien; 3×3 basketbal, 2×2 soccer, skaten, skateboarden, steppen, archery tag, graffiti, een zeepkistenrace, sneakersmarkt en natuurlijk muziek (en spoken word).

In het landelijke ‘Weekend van de Architectuur’ bracht Almere Centrum een interactief programma; Ally Art & Architecture. Diverse lokale kunstenaars vertoonden kunstwerken, die het centrum en de architectuur nog aantrekkelijker maakte. Je kon plekken ontdekken waar je normaal niet komt en waar lokale artiesten hun pop up performance art neerzetten. Er zaten hele bijzonder creaties bij!

Niet nieuw, maar een vaste waarde in Almere Buiten; het kleurrijke Groentesoep Festival. Het ‘Groentesoep Festival staat voor een groen en gezond leven’. Een duurzaam en circulair festival met een creative market, kinderactiviteiten, optredens en meer. Het was heerlijk weer en het festival (en winkelgebied) werd druk bezocht.

En we zijn nog maar net begonnen…
De komende weken kunnen we genieten van o.a. Harbour Jazz, Almere City Run, Free & Summerpark festival en vele andere. Gedurende de zomer is er ook veel te doen; de zomerkermis, Connecting Cultures, Almere Floats en het steeds maar groeiende Zomer In Haven met populaire elementen uit het Haven Festival. Check de agenda hier.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring