Groentesoep in Buiten

Na 8 jaar op rij nu ‘Groentesoep in Buiten’. Op zaterdag 3 oktober is van 10:00 – 17:00 uur op ieder terras in het centrum van Almere Buiten iets te zien en te beleven. De artiesten zijn geboekt, de ambachtslieden staan klaar om demo’s te geven en er is een groentesoep challenge.

Wat is er allemaal te zien?
Dit jaar hebben is groots uitgepakt qua programmering. Er zijn maar liefst 10 terrassen waar van alles en nog wat de zien is. Singer songwriter Daniël van der Zee, de magic goochel show Mag ie of mag ie nie, rap van Int Veld X MC DRT, nieuw talent Charles Peeters, de Stand Up Boomsjirurg, Stichting Klein Theater met verschillende stukken, bewegingskunst van Jos Rosier, KLEURinCULTUUR met het bijzondere ‘muziek tekenen’, Smaakmakende talenten met mede werking van De Schoor, een heuse speurtocht georganiseerd door de Brei- en Hakerij, de Groentesoep Challenge en stand up comedian Mo Hersi met try outs van zijn theatershow ‘Ego’.

Wat is er allemaal te beleven?

Bij alle terrassen wordt een ambacht gedemonstreerd. Xaluti sieraden, notebooks van Bymjo, bijzonder herstelde kleding van Oudfit 3.0, Upcycle mode fashion van Kasper Jongejan, We-Make natuurlijk huidproducten, Glaskunst van Emely’s Art, Potjes uit de natuur, Polderhoning met als het weer meezit een echte bijenkast waarbij je kunt zien hoe bijen honing maken, haken en breien, CrEavolutie met creaties van koffie-cupjes & papier, poppenkast, Groentesoep Challenge en Ibu met biologische spekkoek.

Coronamaatregelen
‘Groentesoep in Buiten’ is veilig. Er zijn een aantal maatregelen genomen waardoor iedereen met een gerust hart rond kan wandelen.

  • Er vinden in 7 tijdsloten van 1 uur optredens plaats die binnen dat uur max 30 minuten duurt. Genoeg tijd om na een optreden rustig doorwandelen naar de volgende act.
  • Er staan bij de terrassen kruisjes op 1,5 meter van elkaar. Zo kan iedereen zich eenvoudig aan de 1,5 meter afstand maatregel houden.
  • Er lopen theatermakers rond met een lat van 1,5 meter die op ludiek wijze het publiek op 1,5 afstand van elkaar houden.
  • Er staan pompjes met hygiëne gel voor de handen.
  • En dan toch ook wat strenger…. Schud geen handen en geef geen knuffels ook al is het nog zo gezellig tijdens ‘Groentesoep in Buiten’.

Kortom SOEPER GEZELLIG!

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring