Genomineerden ‘Win je Winkel’ in Passages zijn bekend

De genomineerden die kans maken om drie maanden lang gratis een winkel in de Zadelmakerstraat in Almere Centrum te winnen, zijn bekend. Zij worden vrijdagmiddag 21 september om 16.00 uur uitgedaagd hun idee te pitchen voor een jury die bestaat uit een ondernemer, de vastgoedeigenaar en vertegenwoordigers van de ondernemersvereniging OVSA.

Er zijn nog drie initiatieven in de race, variërend van een winkel met uitwasbare luiers, een koffiecorner met gezonde hapjes en drankjes inclusief maakatelier en een winkel met dekens in alle soorten en maten. Alle drie de genomineerden krijgen vijf minuten de tijd om de jury te overtuigen waarom hun idee het beste is en een kans verdient.

De wedstrijd werd een maand geleden uitgeschreven. Afgelopen zondag 16 september om 00.00 uur sloot de inschrijving. “Een tiental initiatiefnemers heeft zich gemeld, waarvan deze drie het meest kansrijk lijken binnen het concept,” aldus Martin Ort, directeur van de Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere.

De uiteindelijke winnaar krijgt vanaf half oktober een flinke winkel van bijna 100m2 aan de Zadelmakerstraat beschikbaar gesteld voor een periode van drie maanden. Hij/zij betaalt alleen een bijdrage voor verbruik van water en elektra. Als de formule succesvol blijkt, krijgt de ondernemer een winkelpand elders in de straat aangeboden en kunnen nieuwe initiatieven zich melden.

Almere City Marketing logo

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief over evenementen of algemeen nieuws.

Stuur een bericht


© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring