Vacature Welkom Team

Woon je met veel plezier in Almere, weet je veel van de stad en lijkt het je leuk enkele dagdelen per maand bezoekers van Almere centrum wegwijs te maken? Dan is het Welkom Team iets voor jou!

Het Welkom team bestaat uit een groep enthousiaste Almeerders en is actief van april tot en met december. Je geeft informatie, wijst de weg en geeft bezoekers leuke ideeën om maximaal te genieten van onze mooie stad! Je werkt maximaal 4,5 uur per dag, altijd met zijn tweeën en rijdt met een Segway door het centrum van Almere. Uitvalsbasis is de VVV. Je wordt natuurlijk goed ingewerkt en je krijgt een vrijwilligersvergoeding en reiskosten. Ook hebben we minimaal 1x per jaar een leuk uitje samen.

Kortom een leuke functie in een enthousiast team. Dus ben je representatief, klantgericht en goed gehumeurd? Spreek je vloeiend Nederlands en wat Engels en/of een andere taal? Stuur dan een mail met motivatie, foto en CV naar info@visitalmere.com onder vermelding Welkom Team. Voor meer informatie kun je bellen naar VVV Almere 036-5485041, vraag naar Hester Westra of Paul Albers.

© 2017, Almere City Marketing. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring